Gyerekvállalás betegen?
Az epilepszia önmagában nem ok,hogy ne szülj,főleg,hogy tünetmentes vagy,és az orvos is azt mondta,hogy szülhetsz! A fóbiát lehet kezeltetni.
Viszont azt mondod,hogy nem szeretnél gyereket, és egészségesen sem állsz rá készen, akár a házasságodat is feladnád érte,így viszont inkább ne szülj...ha tényleg ennyire nem akarod!
Jó és akkor így akarod leélni az életedet? Ha elhagy a férjed, akkor ki fog ellátni? Depressziós vagy, segítségre van szükséged.
Amúgy házasság előtt nem került szóba a családalapítás? Hogy kinek mik a tervei?
Kedves 7 válaszoló!Ha elhagy,akkor hazaköltöznék,egy kisvárosból jöttem,ott annyira lenyugszom,hogy fel sem tűnik a betegségem.Nem kell ellátni,ott mindig lenne munkám,plusz olyan,amit szeretnék.
Mindig féltem a nagyvárosoktól,de azt a kompromisszumot köttötük,hogy én ideköltözöm,nem kell dolgoznom,ő eltart,ha azt csinálhatja,amit szeret,és ez így is lett.
Én mindig így álltam a gyerekvállaláshoz,vagyis sehogyan,ezt a házasság előtt még megértette,de ahogy utólag mesélte,mindig hitt abban,hogy megváltozik a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!