Édesanyám 2 hétre hozzánk költözne a szülés után, a párom ezt nem szeretné. Mennyire nehéz egy újszülöttel az első pár hét?
:)
Ahogy írod- jó kommunikáció, mindent megtesz, stb. a párod. Ez szupi.
Nekem igazából annyiból volt segítség, h anyu szülés után 1 hetet ott volt, h ő mosott, meg főzött, tehát nekem a babán kívül semmi mással nem kellett foglalkoznom.
Szerintem ha mindent megcsinál a párod és nincs olyan igényed, amiben csak anyukád tudna segíteni neked, akkor tuti menni fog. :) Sokaknak nincs segítsége a párjukon kívül szülés után, sőt van akinek az sincs. :)
Mi lenne ha anyós költözne oda?
Na igen ő is erre gondol.
Az enyém is kitalált ilyen 2 hétre hozzánk költözős dolgot, de mondtam neki, hogy ne.
Szülés után a legkevèsbbé sem vágytam még egy embert látni, kerülgetni hármónkon kívül!
És aztán meg úgyis mindent egyedül kell megoldanom.
Ó, ezt ismerem, anyósom is ezzel próbálkozott :D
Az első 2-3 hét a legkönnyebb, mert eszik-alszik. Mi a férjemmel voltunk hármasban és nagyon jó volt így. Utána csak akkor jöttek a nagyszülők, ha segítség kellett, de senki sem költözött oda hozzánk a kisbabánkon kívül. Nekem volt időm egy baba mellett vinni a háztartást, főzni, nem volt ezzel gond. A nappali alvások mellett meg lehet csinálni, bár van, hogy szervezést igényel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!