Hogyan tudom feldolgozni a kisbabám halálát?
Figyelt kérdés
Édes Pici Angyalkám 6hónaposan meghalt. tüdőgyulladással vittük kórházba,semmi előjele nem volt,csak annyi,hogy olyan kis aluszékony volt,és kevesebbet evett,mint egyébként,illetve szaporán vette a levegőt. Sem láz,sem köhögés,náta...semmi! Egy napja volt rajta ez a nagy alvás igény,és jele nem volt a betegségnek,de mégis annak tűnt e miatt. A kórházban megállapították a tüdőgyulladást,bár nekik is csalóka volt,mert még a tüdőhangok sem igazolták ezt. Befektették az intenzívre,hogy megfigyeljék. Másnapra úgy leromlott,hogy nem tudták levenni a lélegeztetőről. Mikor nem javult az állapota már 10napja egy különleges vérvizsgálattal megállapították,hogy veleszületett immunhiányos a baba. Ezért nem produkált lázat sem,és ezért nem gyógyult a betegségből. A 6hónap alatt sosem volt beteg,még náthás sem volt,majd kicsattant az erőtől és energiától. Semmi jele nem volt. A kezeink közt halt meg 3hét küzdelem után. Végignéztük 13órán keresztül ahogy a kis szive egyre lasabban ver. Végig a kezét fogtuk öleltük,csókoltuk,beszéltünk hozzá. Semmit nem érzett,mert végig altatásban volt a pici. A mi lelkünk nem gyógyul,nincs éjelem se nappalom,a lelkem meghalt. Nem tudom hogy dolgozzam fel? Értetlenül állok,nem hiszem el,egyik napról a másikra megváltozott minden. Az Édekertből a pokolba jutottunk! Segítsen valaki jótanáccsal,esetleg aki ne adj Isten volt hasonló helyzetben annak is várom a segítségét!2014. ápr. 22. 12:57
21/21 anonim válasza:
Ma találtam véletlenül a kérdésedre...
Hogy vagy azóta?
:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!