Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom feldolgozni a...

Hogyan tudom feldolgozni a kisbabám halálát?

Figyelt kérdés
Édes Pici Angyalkám 6hónaposan meghalt. tüdőgyulladással vittük kórházba,semmi előjele nem volt,csak annyi,hogy olyan kis aluszékony volt,és kevesebbet evett,mint egyébként,illetve szaporán vette a levegőt. Sem láz,sem köhögés,náta...semmi! Egy napja volt rajta ez a nagy alvás igény,és jele nem volt a betegségnek,de mégis annak tűnt e miatt. A kórházban megállapították a tüdőgyulladást,bár nekik is csalóka volt,mert még a tüdőhangok sem igazolták ezt. Befektették az intenzívre,hogy megfigyeljék. Másnapra úgy leromlott,hogy nem tudták levenni a lélegeztetőről. Mikor nem javult az állapota már 10napja egy különleges vérvizsgálattal megállapították,hogy veleszületett immunhiányos a baba. Ezért nem produkált lázat sem,és ezért nem gyógyult a betegségből. A 6hónap alatt sosem volt beteg,még náthás sem volt,majd kicsattant az erőtől és energiától. Semmi jele nem volt. A kezeink közt halt meg 3hét küzdelem után. Végignéztük 13órán keresztül ahogy a kis szive egyre lasabban ver. Végig a kezét fogtuk öleltük,csókoltuk,beszéltünk hozzá. Semmit nem érzett,mert végig altatásban volt a pici. A mi lelkünk nem gyógyul,nincs éjelem se nappalom,a lelkem meghalt. Nem tudom hogy dolgozzam fel? Értetlenül állok,nem hiszem el,egyik napról a másikra megváltozott minden. Az Édekertből a pokolba jutottunk! Segítsen valaki jótanáccsal,esetleg aki ne adj Isten volt hasonló helyzetben annak is várom a segítségét!

2014. ápr. 22. 12:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szîvem szakad meg :( :( Nincs igaszsàg!!!Gyünyörű gyermek volt!!Angyalok örizzék örök àlmàt!! :( :(
2014. ápr. 22. 15:01
 12/21 anonim ***** válasza:

Oszinte reszvetem! Nagyon sajnalom, ami tortent; tenyleg nincs igazsag! Egy ilyen esetet tenyleg nem lehet feldolgozni, csak megtanulni egyuttelni vele.

Ez nyilvan nem megoldas, mert ezt semmi nem tudja feledtetni az emberrel, de idovel talan megprobalhattok ismet babat vallalni. Sok helyen olvastam, hogy ahol az anyuka meg teheti, ott sokat segit, ha kesobb megint babat vallal.

Sok erot es kitartast kivanok!

2014. ápr. 22. 15:34
 13/21 anonim ***** válasza:
ohh te jo eg :( siras fojtogat :( draga kerdezo! nagyon sok erot kivanok nektek , ez szornyu :( :( gyonyoru baba volt :( Istenem... ez borzalom:(
2014. ápr. 22. 16:28
 14/21 anonim ***** válasza:
:'(
2014. ápr. 22. 17:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Nehéz ilyenkor mit írni,fogadd őszinte
2014. ápr. 22. 17:43
 16/21 anonim ***** válasza:
részvétem!Van egy olyan oldal, ahol hasonló sorsú szülőkkel beszélgethetsz,talán segítene!Angyalok szülei vagyunk az oldal címe.
2014. ápr. 22. 17:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Részvétem!Nyugodjon békében!Pici angyalka! :(
2014. ápr. 22. 18:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönjük Mindenkinek a szeretetet! Fájdalmunk csillapíthatatlan és örök marad!
2014. ápr. 22. 19:27
 19/21 anonim ***** válasza:

...

Nem tudom mit írjak...mit írjak, ami segít?! Olyat úgysem tudok írni.

Én is gyászolok...az édesapámat...két hónapja ment el.

Erőt kívánok nektek...sokat!

2014. ápr. 23. 15:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon sajnalom, hogy ez megtortent.El sem tudom kepzelni, hogy milyen lehet.Gyonyoru kisbaba volt.Megsirattam.

Kitartas!!

2014. ápr. 26. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!