Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák%! Ti fontosnak tartját...

Anyukák%! Ti fontosnak tartjátok, hogy a gyerekeiteknek testvére legyen, vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért nem?
2014. ápr. 21. 22:31
1 2
 11/16 Babeli Zurzavar ***** válasza:
100%
en azt a mondatot, hogy a legnagyobb ajandek amit szulo adhat a gyerekenek a testver, nem csak szeretem de melysegesen igy is gondolom! 1 edes hugom es 2 feltesom van, az edestesommal a viszonyunk a 3 ev kulonbseg ellenere fantasztikusan jo! orokke felteni es ovni fogom mindentol, tehat megvan a testveri kapcsolat, ugyanakkor nagyon jo baratom, szovetsegesem, az eletem legfontosabb resze a gyerekeim utan! mi is kis korkulonbseggel vallaltunk gyerekeket (2 eves a fiunk,8 honapos a lanyunk) es ugy neveljuk Oket - eddig sikerrel-, hogy nagyon szeressek egymast, mert a legszorosabb koteleknek a testverseget gondolom! ha anyagilag megtehetjuk majd, akkor idovel szeretnenk meg babakat, mert jo igy egyutt:-)
2014. ápr. 21. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Én fontosnak tartom, hogy legyen testvére majd a kisbabámnak, mert jó viszonyunk volt a tesómmal, azóta kicsit eltávolodtunk, de nem annyira, hogy ne legyen kapcsolat közöttünk. Páromnak rossz volt a viszonya a testvérével, ő nem szeretne második gyereket.
2014. ápr. 22. 02:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Szeretnék még egy gyermeket,már van egy 3 éves fiam, a legelső szempont nem az,hogy neki testvére legyen,hanem,hogy a párommal szeretnénk ha két gyerekünk lenne.utána jön az a szempont,hogy mindkettőnknek vannak testvérei,és a fiunk is olyan típus akinek jó ha van testvére,többek között azért,mert egyetlen unoka,dédunoka,keresztgyerek,unokaöcs,így elkényezteti mindenki,és azért is,mert nagyon szereti a gyerekeket,szeret velük együtt játszani,már sokszor felhozza neki mikor lesz testvére,szerintem nem használna ha nem lenne.
2014. ápr. 22. 07:06
 14/16 zabmester ***** válasza:
Nem kimondottan. Második babát nem azért szeretnénk elsősorban, hogy a már meglévőnek legyen testvére, hanem egyszerűen azért, mert szeretnénk mégegy gyereket. Persze sok előnye van annak, ha van az embernek testvére, de csak emiatt nem vállalnánk még egy gyereket, ha amúgy csak egyet akarnánk.
2014. ápr. 22. 08:53
 15/16 anonim ***** válasza:

En pont ellentetesen erzek a 14-es valaszoloval. Azt jonak talalom, hogy legyen a fiamnak testvere, de mi nem feltetlenul akarunk masodik gyereket. Csak ezert pedig nem vallaljuk be. Ugy erzem, elfogyna a turelmem, nem tudnek vele ugy foglalkozni, mint az elsovel, ezt pedig nem szeretnem.

De a testver is olyan, hogy van, akinel jo a kapcsolat, masnal meg nem. Nem torvenyszeru, hogy jol kijonnek majd. Nekem egy hugom van, gyerekkent nem jottunk ki jol, most mar felnottkent jobb. A ferjem iker, ok kisgyerekkent megvoltak, most viszont csak nyuzzak egymast. Nem hiszem, hogy sokat jelent, hogy vannak egymasnak.

Veletlenszerunek erzem, hogy a testvereknek milyen a kapcsolata, szoval szerintem is annak kell dontenie, hogy a szulok akarnak-e meg egy gyereket.

2014. ápr. 22. 10:03
 16/16 Julie S ***** válasza:
Egy gyerekem mar van es majd szeretnek kesobb meg egyet, de nem azert, hogy legyen testvere a mar meglevonek. Parom is, en is egykek vagyunk, sosem hianyzott, hogy legyen testverunk.
2014. ápr. 22. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!