Akik barátot/barátnőt választottak keresztszülőnek utòlag is jò döntésnek tartjátok?
Igen, én tökéletes döntésnek gondolom.
Mind az én, mind a férjem családjába a lehető legmaximálisabban beépültek, hetente találkozunk velük (nem egy pár, egy fiú és egy lány, egyikőjüket én, másikójukat a férjem választotta), a kislányunk imádja őket. 2 éve vannak keresztszülő szerepben, szuper döntés volt Számunkra egyértelmű volt, hogy nem a családból választunk, szerettük volna inkább ezt a 2 embert (2x2 pontosabban, párjuk is van :)) beemelni a családunkba.
Ez szerintem embertől függ. Mi csak elmondjuk a tapasztalatainkat, de nálad "baráttól" fog alakulni, a hogyan tovább. Én most 33 éves vagyok, két éve volt keresztelő, akkor 31 voltam, és a legjobb barátnőmet kértem fel, akit gimi óta ismerek, tehát 14 éves korunk óta. Nagyon jól döntöttem. Benne 100%-ig megbízom, szeretem, tisztelem, nagyon jó lelkű ember, példamutató értékrenddel. Igaz, hogy sűrűn nem találkozunk, mert én Budapesten élek, Ő meg messzebb vidéken, de sűrűn telefonálunk, érdeklődik. Nyáron egyszer elmegyek hozzá a gyerekekkel és egyszer Ők is jönnek. Ennél többre nem futja az időnkből. Karácsonykor ajándékcsomagot küldtünk egymásnak. Most aktuális a kisebb gyerek keresztelője, itt már vacilálok. Nehéz ügy, mert szívem szerint Őt kérném fel, de nincs pofám, mert nagyon lelkiismeretes és nem akarom őt terhelni.
Tény, hogy a te esetedben három éves barátság áll fenn és nem 16-17, mint nálunk, de attól függetlenül, az a kapcsolat is lehet példás. Ahogy érzed. Hallgass a szívedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!