Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik barátot/barátnőt választo...

Akik barátot/barátnőt választottak keresztszülőnek utòlag is jò döntésnek tartjátok?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmet és a párját szeretnénk. 3éve vagyunk barátnők.

2014. ápr. 14. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi 10 éve vagyunk legjobb barátnők, ami tényleg kimerít minden fogalmat. Mégsem vagyok benne biztos, hogy jó választás volt, pedig mi nem szó szerinti értelemben tartjuk a keresztszülőséget.
2014. ápr. 14. 14:16
 2/8 A kérdező kommentje:
És miért?
2014. ápr. 14. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, én tökéletes döntésnek gondolom.

Mind az én, mind a férjem családjába a lehető legmaximálisabban beépültek, hetente találkozunk velük (nem egy pár, egy fiú és egy lány, egyikőjüket én, másikójukat a férjem választotta), a kislányunk imádja őket. 2 éve vannak keresztszülő szerepben, szuper döntés volt Számunkra egyértelmű volt, hogy nem a családból választunk, szerettük volna inkább ezt a 2 embert (2x2 pontosabban, párjuk is van :)) beemelni a családunkba.

2014. ápr. 14. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Talán mert nincs megérve a feladatra, egy gyerekre. Értem ezalatt azt, hogy kicsit gyerekes, könyv szerint csinálna mindent, nincs gyereke, de 27 éves.
2014. ápr. 14. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Anyukám legjobb barátnőjét választotta azt akit már 7 éve ismert,nem sokat láttam kb 5 éves voltam mikor gyereke született onnantól nem is láttuk,lett neki még 3,sosem lehetett elérni ha anya próbálta aztán már nem is kerestük,Ő teljesen elfelejtkezett rólam, ma már fel sem ismer az utcán.Nekem is van egy barátnőm 10 éve vagyunk azok,gondolkodom a 2. gyereküknél esetleg felkérem de bizonytalan vagyok,az elsőnek az öcsém a keresztapja és párom unokatestvére a keresztanyja,remek keresztszülők
2014. ápr. 14. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is barátok lettek a keresztszülők. Nekem nincs testvérem, a férjemnek van, de ő nincs megkeresztelve és nem is akarta. A lányomnak a keresztanyja így a gyerekkori legjobb barátnőm lett, ill. az ő férje a keresztapa. A fiamnak egy másik közeli baráti házaspár lettek a keresztszülei. A legjobb barátnőmnek a lánya pedig hamarosan meg lesz keresztelve, és igaz, hogy neki van testvére, de ennek ellenére engem kért fel keresztanyának, amire nagyon büszke vagyok. Imádom a kislányát és ő is engem szerencsére. :)
2014. ápr. 14. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is az egyik legjobb barátnőmet kértem fel anno a fiam keresztanyjának, és öcsémet a keresztapjának - de ma már csak öcsémet kérném fel. Barátnőmmel ugyan "tartom" mai napig a kapcsolatot, de ez kimerül kb abban, hogy néhány havonta felhívom, hogy mi újság van vele. Fiam egyszer találkozott vele (keresztelőn kívül), amikor eljöttek hozzánk. Messze költözött, ez tény, de telefonon sem igazán érdeklődik, semmi...
2014. ápr. 22. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez szerintem embertől függ. Mi csak elmondjuk a tapasztalatainkat, de nálad "baráttól" fog alakulni, a hogyan tovább. Én most 33 éves vagyok, két éve volt keresztelő, akkor 31 voltam, és a legjobb barátnőmet kértem fel, akit gimi óta ismerek, tehát 14 éves korunk óta. Nagyon jól döntöttem. Benne 100%-ig megbízom, szeretem, tisztelem, nagyon jó lelkű ember, példamutató értékrenddel. Igaz, hogy sűrűn nem találkozunk, mert én Budapesten élek, Ő meg messzebb vidéken, de sűrűn telefonálunk, érdeklődik. Nyáron egyszer elmegyek hozzá a gyerekekkel és egyszer Ők is jönnek. Ennél többre nem futja az időnkből. Karácsonykor ajándékcsomagot küldtünk egymásnak. Most aktuális a kisebb gyerek keresztelője, itt már vacilálok. Nehéz ügy, mert szívem szerint Őt kérném fel, de nincs pofám, mert nagyon lelkiismeretes és nem akarom őt terhelni.

Tény, hogy a te esetedben három éves barátság áll fenn és nem 16-17, mint nálunk, de attól függetlenül, az a kapcsolat is lehet példás. Ahogy érzed. Hallgass a szívedre!

2014. ápr. 22. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!