Ti kit választanátok a helyünkben keresztszülőnek?
1. Van két barátnőm,igaz messze laknak,de minden nap szoktunk beszélgetni a neten vagy levelezni.Suliba is együtt jártunk egy szobában laktunk.Az egyik már meg is kérdezte hogy nem e lehetnének Ők a másik barátnőmmel a keresztanyjuk.Meg mondta hogy alig várja a babánkat.Csak hát nem találkozunk olyan sűrűn. És akkor a lenne két keresztanyja,keresztapja meg senki...?! :) Mert a párom barátja messzire költözött és nem annyira tartják már a kapcsolatot sem.A barátnőm párját meg nem szeretem...:)
2. lehetőség a férjem unokatesója.16 éves,persze neki nincs még párja,meg olyan fiatal még.Egy városban lakunk,de kb 2 havonta látjuk,mert hát barátnőzik,bulizik,mint a vele egykorúak.És azt sem tudom hogy később fog e majd foglalkozni a babával ha megszületik vagy sem.Vagy hogy el fog e költözni külföldre mint a nővére vagy sem:) Amugy nagyon aranyos kiscsaj.
Teljesen tanácstalan vagyok. :)
Ráadásul akárkit választunk sértődés lesz belőle...:( És hogy csináljam hogy ne legyen sértődés?Legyen 3 keresztanyja XD
Én azt választanám, aki vallási értelemben megfelelőbb keresztszülőnek. Pl. mindhárman lehetnek-e egyáltalán, veletek azonos valláson vannak, és megvolt a konfirmáció ill. bérmálkozás, vagy ami nálatok kell?
Ez máris szűkíthetni a kört.
Aki azt sem tudja, hogy mitől keresztszülő a keresztszülő, annak pont jó lesz a "tiszteletbeli keresztszülő" státusz is... szerintem. :)
Amugy tiszteletbeliről lenne szó,mert keresztények vagyunk,és nem akarunk picikorban keresztelőt.Majd ha nagy lesz eldönti hogy meg akar e keresztelkedni vagy bemerítkezni.
Nincs testvérünk.Az én családomban meg senki sem megfelelő erre.Nem összetartó.
Na akkor majd eldől,ha megszületik:)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!