Választanátok nevet ezek közül? Elakadtam.
A vezetéknév: Magyar
Fiúnevek közül az esélyesek: Levente,Botond,Ákos,Zétény
Lánynevek közül: Jázmin,Hanga,Lelle,Csenge
A tesót Zsófinak hívják.
Ha fiú lesz 2.neve Gábor, ha lány lesz 2.neve Boróka lesz.
Fiú: Magyar Levente Gábor
Lány: Magyar Jázmin Boróka
(nekem ezek tetszenek)
Levente,Botond
Csenge
Nekem az Ákos tetszene a legjobban,de az Ákos Gábor már sok együtt.
Magyar Botond Gábor,nagyon szép.Valahogy nekem a vezetéknévvel és a második keresztnévvel csak a Botond hangzik jól.
Magyar Csenge Boróka.Jázmin is tetszik de a Jázmin Boróka sok,és a Hanga Boróka szintén sok.Szerintem kicsit hülyén hangzik két növénynév együtt.Lelle nem tetszik,öreges.
Hú hát Magyar vezetéknévhez ilyen nagyon magyar nevek:) Érdekesek:)
Nekem mondjuk kifejezetten tetszik a Magyar Ákos Gábor szép dallamos. Az én fiam is Ákos. Leventét nem adnék mert egyrészt hosszú főleg így második névvel együtt, másrészt iszonyú gyakori (vagy csak felénk?)
A lánynevek közül a Hanga bár nagyon tetszik de a Magyar Hanga a csak A -magánhangzók miatt nem hangzik jól.
A Jázminnal szintén az a bajom hogy nagyon gyakori. Meg mondjuk nekem egyáltalán nem illik össze a Jázmin a Boróka névvel ami teljesen magyar. A Lelle meg a Csenge nekem nagy kedvenceim, csak a Lellét apa leszavazta a Csengét meg épp előttünk 1 hónappal adták tesómék és nem szerettük volna hogy 2 Csenge legyen.
Így én a Magyar Lelle Borókára szavazok:)
Nagyon szép és különleges:))
Nekem is 2 nevem van. (A legnagyobb szívatásnak tartom a szüleim részéről... ahol tehetem nem használom a második nevemet...)
A saját gyerekeimnek nem is adtam csak 1 nevet.
Így az én tippem az adott nevek közül: Magyar Ákos, Magyar Hanga. Szerintem így egyszerűen szép, komoly, becézhető és felnőttként is használható.
Magyar Ákos Gábor
Magyar Jázmin Boróka
Nekem a Csenge egyáltalán nem tetszik.
Magyar Botond Gábor
Magyar Lelle Boróka
Botond és Lelle
a Jázmin nagyon kilóg innen, és szerintem egyáltalán nem a Boróka meg a vezetéknév mellé passzol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!