Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Unisex kellene,nem tudunk dönteni mindkettő nagyon szép.Talán a 2.egy kicsit fiúsabb?Szerintetek?Előre is köszi
2012. jún. 29. 13:13
1/21 anonim válasza:
Nekem meg pont az első fiúsabb:)Én azt választanám.
2/21 anonim válasza:
Szerintem mindkettő teljesen unisex. Nagyon jó szinek vannak bennük.
3/21 anonim válasza:
Én sem tudnák dönteni, mindkettő nagyon tetszik! És mindkettő unisex.
4/21 anonim válasza:
nekem a 2. jobban tetszik,mert kicsit színesebb. és fiút is lányt is eltudnék benne képzelni.de tényleg nehéz választani
5/21 anonim válasza:
Én az elsőt választanám!
Te kérdeztél erről a babakocsiról tegnap ugye???
A második nekem már nagyon fiús
Nekünk ilyen van?
6/21 anonim válasza:
Én a feketét választanám. Lányunk lesz.
Milyen típusú ez a kocsi? Tetszik...
22 hkm
7/21 anonim válasza:
Szerintem az első uniszex, a második inkább lányos.
8/21 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy a 2. fiúsabb a világos szín miatt. Én a másodikat választanám, az első lehet túl komoly egy babának.
9/21 anonim válasza:
Az elsőt választanám, mert a fekete nagyon magába szívja a napot, biztosan melegebb van alatta, és a feketét mi van, ha megfakítja a napfény?
Bocs, de nekem praktikussági okok ugranak be először...
10/21 anonim válasza:
:))))Pont ilyen babakocsit néztem...imádom a zöld szerintem aranyosabb!:))Csak még fiatal vagyok hozzá megvenni...
6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!