Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok?

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

Unisex kellene,nem tudunk dönteni mindkettő nagyon szép.Talán a 2.egy kicsit fiúsabb?Szerintetek?Előre is köszi

2012. jún. 29. 13:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én a 2-at választanám, nekem az első fiúsabb,dehát ízlések és pofonok... :)
2012. jún. 29. 13:34
 12/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen,én voltam tegnap aki erről a kocsiról kérdeztem.Annyi jó szín van,lehetetlen választani.Nekem az első,a Férjemnek pedig a 2. tetszik jobban.Kisfiút várunk,de unit akarunk.:D

Kedves 5.válaszoló,ez nekem is benne volt a pakliban,de a Férjem azt mondta túl világos,és nehéz lesz takarítani,mert hamar meglátszik minden rajta.Tapasztalatod?

Még hétvégén átrágjuk,hogy melyik is lenne praktikusabb.

Kedves 9.válaszoló erre nem is gondoltam.Köszönöm,hogy felnyitottad a szememet.Augusztus közepén lesz meg Marci,úgyhogy nagyon esélyes,hogy nap lesz és nagyon meleg lesz benne.

Nagyon örülök,hogy feltettem a kérdést,legalább segítetek belegondolni,hogy mire kell figyelni.Első baba. :D

2012. jún. 29. 13:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem is az első jobban tetszik, a 2. nekem már túl tarka és sötét.

A világos kocsihoz: nekünk világoskék színű a kocsink (nagy része, van benne fekete is) A fiamat kiszolgálta, most akartam átmosogatni, hogy már hazahozzuk a lányomnak anyósoméktól... szinte még új szaga van. Legalábbis a mélykocsi részének. Nem hiszem, hogy nagyon bekoszolódna. Mitől?

2012. jún. 29. 13:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem 100%,hogy a 2. tetszik és szerintem a babának is jobban fog tetszeni az élénk színe miatt.Lehet ezt hülyeségnek tartják sokan,de ez is tud fontos lenni.Nekünk hasonló élénk színű,karikás mintájú kocsin van és a kisfiam fél órákat képes csendben elcsodálkozni a mintákon.Olyan édes ilyenkor (is).Sokkal jobban telnek a babakocsis útjaink.

Nem hinném,hogy fiúsabb volna,fiúknak is hordanak pl. piros ruhákat mégsem lányosak.

2012. jún. 29. 13:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem drapp színű kocsim van, és egyáltalán nem látszik meg rajta a kosz, ellentétben a barátnőm sötétkék kocsijával. Nekem egyértelműen az első jön be. Ja és nekem is fiam van (kettő is).
2012. jún. 29. 13:50
 16/21 anonim ***** válasza:

jaj de szép mindkettő:) és milyen olcsó is:) de kár hogy már túl vagyok a babázáson:)

Nekem az első lányosabb ha már így választani kéne de mindkettő jó és unisex valóban.

2012. jún. 29. 14:20
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen a segítséget,végül úgy döntöttünk,hogy a 2.képen lévőt rendeljük meg a kis köröset.Magam miatt tettem fel a kérdést,mert nekem az első egy hangyányit jobban tetszett,de engedtem a Férjem csábításának,és így a 2.lett,remélem Marcinak is tetszeni fog.

Már csak 6 hét!Jupi :D:D:D

2012. júl. 1. 14:53
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Meg is rendeltétek a kocsit??

Írj ha megérkezett,remélem neked is tetszeni fog:)

2012. júl. 3. 13:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Szia,igen megrendeltük,de végül a barnát,az volt az én szívem csücske.A férjem azt mondta,hogy azt rendeljük amelyik nekem a jobb,mert én fogom többet "használni" és persze neki is tetszik. :D Már alig várom,hogy lássam tényleg olyan szép-e,mint a képen.
2012. júl. 3. 13:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon szép. Jó választás.

Megkérdezhetem, hogy milyen márkájú ez a kocsi? Honnan rendelitek?

2012. júl. 3. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!