Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamák, Ti melyik 4d...

Kedves kismamák, Ti melyik 4d ultrahang klinikát választottátok/választanátok Budapesten?

Figyelt kérdés
4dgenesis vagy Cleopatra medical center???

2012. máj. 23. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mind a 2x 4dgenesis:)
2012. máj. 23. 19:58
 2/14 anonim ***** válasza:
4d genesis. Lehet hogy jo a masik is, de ez annyira jo volt, hogy haromszor is oda mentunk vissza es nem voltunk kivancsiak masra. Ismerosok is mind ezt mondtak.
2012. máj. 23. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
42%
én egyiket se mert ezen a bolygón csak három dimenzióban történnek a dolgok, a negyedik az már természet feletti
2012. máj. 23. 19:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Esetleg le tudnátok írni hogy történt az egész vizsgálat? Ha nem gond :-) Nekem ez a 2 hely tűnt szimpatikusnak és nem tudok dönteni sajnos :-( telefonban a cleopatrás hölgy tűnt kedvesebbnek de ez csak egy megérzés :-)
2012. máj. 23. 20:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Mi a 4d genesisbe mentünk mindkét alkalommal. Két szonográfus hölgy van, úgy jött ki a lépés, hogy mindkettőhöz volt szerencsénk.

Csak jót tudok mondani, nagyon kedvesek, kellemes hangulatú a rendelő, gyönyörű képeket csináltak, és sokat is, és a babamozi is nagyon élvezetes volt.

A képeket cd-re kiírják +1500 Ft-ért, és a vizsgálathoz alapból jár egy nyomtatott kép + a teljes vizsgálat anyaga dvd-re rögzítve, aláfestő zenével.

Mikor másodszorra voltunk ott, akkor két nyomtatott képet kaptunk, mivel második alkalom volt :).

Az első babánk nagyon aktív volt, vele nem volt nehéz dolga a szonográfusnak, hamar tudott jó képeket készíteni, a második viszont nehezen akarta mutatni magát, de nem hagyta annyiban a hölgy, úgyhogy szuper képek lettek róla is :).

Mindkétszer majdnem egy órán át tartott a vizsgálat.

Remélem tudtam segíteni!

2012. máj. 23. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Off: sera79-nél áll az óra... Kicsit irigylem :D

On: egyiket sem ismerem, én Hepinetnél voltam a Péterfyben, kétszer is.

2012. máj. 23. 21:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Én a Cleopatrában voltam kétszer is, nagyon kedvesek voltak, a második alkalommal majdnem két órán keresztül próbálkozott a szonográfus, hogy jó képeket készítsen, pedig én mondtam, hogy nekem az a lényeg, hogy minden rendben legyen, a kép csak másodlagos.
2012. máj. 23. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

Most nagyon durva akciójuk van 5990ért, én mennék, ha nem lennék 39. hetes :).

2012. máj. 23. 23:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Az akcio a 2d-re hozza az arat le ennyire, a 4d-s ar 10 ezer akciosan. Csak azert irom hogy nehogy utolag erjen meglepetes valakit.

A masodik babank nagyon lusta volt, amikor a genesisnel voltunk harmadik alkalommal. De nem kuldtek el, masfel oran at voltunk ott, csokit kaptam es bambit, mar seta szunetet is kertem. Mindent megprobaltak turelmesen. Kozben engem is megneztek, veseimet, hogy nincs-e pangas, nem-e nyom vmit el a baba.

Elso alkalommal 16 hetesen voltunk, akkor a kukit nem akarta mutatni fixen a fiam es mondtak, hogyha nem sikerul megnezni, de jarok arra a kovetkezo ket hetben, akkor csak ugorjak be es ingyen ranez ismet.

De vegul sikerult meglesni. Ket vizsgalatunk kb egy oras volt, ugye a harmadik lett hosszabb.

A baban is mindent megneztek, amit meglehetett.

Szerintem a dokik is jo velemennyel lehetnek roluk, mert amikor mindtam a dokimnak, hogy voltunk 4d-n, akkor kerdezte hogy kinel es a nev emlitese utan elkerte az eredmenyeket es atnezte, azt mondta, hogy az o vizsgalatuknak hinni tud.

De ettol lehet ugye a masik rendelo is szuper, de isszehasonlitasi alapom nekem sincs es ugy latom hogy masnak sincs itt igazan.

2012. máj. 23. 23:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Huuuu, bocs, tényleg. Na annyiért viszont nem mennék....

A G1 intézetnek voltak még ilyen 5990 es akciói, azon voltam is, és jó volt nagyon. Gyakran tesznek fel új akciókat, most éppen nincs, de érdemes időnként ránézni.

2012. máj. 24. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!