Most jövök a dokitól, szerintetek van okom aggódni?
Szerintem ne idegeskedj! Amíg dobog a szíve, addig baj nem lehet. Szerintem csak a biztonság kedvéjért küldött el uh-ra! Nekem is volt 3 vetélésem, de most, hogy már a második gyerkőcöt várom, mindig csak az lebegett a szemem előtt, hogy láttam dobogni a kis szívecskéjét. Nekem segített ez a hozzáállás.!!
Csak pozitívan!! :))))) Boldog babavárást!
Egy 3,5 éves, és egy 23 hetes pocaklakó anyukája
Szia!
Szerintem nyugodj meg! Bár nekem még nem volt vetélésem, első babámat várom, de én vtam ultrahangon 5, 7, 10 12 hetesen is! Szerintem csak a dokid alapos, mert tudja, hogy volt már egy vetélésed! Inkább legyen alapos!
És ne gondolj arra, hogy bármi baj lenne, élvezd ki a terhesség minden pillanatát! Boldog babavárást! 32 hkm
Dettó ugyan ez volt velem is!Ez nem azt jelenti hogy a picivel van baj..ne aggódj.Még az elején vagy a terhességnek.Nehezen találja a szívhangot.Gondold el olyan picurka még!Nekem ez az eset 15hetesen történt.Gondolhatod hogy mennyi a különbség.Nyugi.Jó babavárást!!!
13hónapos fiú anyukája
Látod, csak a pecsét miatt kell. És egyébként örülj neki, legalább többször láthatod!!
Nyugi, beszélj vele, szeretgesd és nyugodtan menj kedden, nem lesz semmi baj!
Ne aggódj, persze könnyű ezt mondani. De tönkre ne menj idegileg. Töröld a negatív gondolataidat.
SZerintem csak óvatos, és alapos az orvosod, különösen, hogy már volt egy vetélésed, és ezért.
Nyugalmas babavárást nektek !
Nyugodj meg, vetélés után sok orvos óvatosabb, ezért csinál gyakrabban uh-t az elején. Az első vérkép és ellenanyag vizsgálat meg ebben az időszakban aktuális.
Nekem is volt már vetélésem (szintén a 10. hét elején), és az azóta már 2 éves egészséges kisfiamat is nézték sűrűn anno, meg a most pocaklakót is.
Minden jót, boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!