Fiatalabb a terhesség 2 az héttel ultrahang szerint, volt már valaki így? Többi lent.
Figyelt kérdés
Március 20-án volt utoljára mesim,peteérés pedig ápr.3-4 körül,az orvos és az én számításom szerint is most lennék 9 hetes,de az ultrahang szerint 7hetes a pici,amúgy minden rendben szív működést is látott,később nem is foganhatott mert csak akkor tudtunk együtt lenni a párommal.2012. máj. 22. 09:48
1/8 anonim válasza:
Szia!
Természetesen lehetséges.
A terhességi időt az utolsó menstruáció első napjától számítják, így ugye a két menstruáció (ami megjött utolsó és aminek meg kellett volna jönnie menstruáció) közötti időben bármikor teherbe eshettél.
Én is így voltam... nálam kb. 2,5 héttel számolták el.
Remélem, tudtam segíteni.
2/8 anonim válasza:
én is így vagyok,7 hetet töltöttem vasárnap,és tegnap még semmit sem láttak.nyugi ez természetes.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :) Most már tudom hogy nem csak én vagyok így :)
2012. máj. 22. 10:41
4/8 anonim válasza:
Nekem mensi szerint 7+4 naposan 6+4 napos babát mértek, a 9+6 naposon pedig 10 hetest.
A védőnő szerint 1-2 hét különbség végig lehet a terhesség alatt, nem kell tőle megijedni.
:)
Remélem segítettem.
5/8 anonim válasza:
Mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk:( Uh. vizsgalat ugy mutatja h 2 hettel kissebb a magzat(meretek szerint), de szulni a menszesz elso napjatol szamolt idore vagyok kiirva. Neha en is osszezavarodok...most akkor mikor fogok szulni? ket hettel a kiirt idopont utan? S akkor megmondjak, hogy tulhordtam a terhesseget?
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,nekem a szülés várható időpontját az ultrahang alapján mért adatok alapján adták meg,lehet hogy neked is megváltoztatják majd.
2012. máj. 22. 17:38
7/8 anonim válasza:
Utolso vagyok! Hat nem tudom, de szerintem ez mar igy marad. :)
8/8 anonim válasza:
Hihi Nekem is 5 hetesnek kellene lennem kiszámítás alapján,de 13 vagyok:) A védőnő nézte ilyen naptárral hogy november közepén fogok szülni,a magándoki meg uh alapján mondta hogy november legvégén.:) Na majd kiderül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!