Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatalabb a terhesség 2 az...

Fiatalabb a terhesség 2 az héttel ultrahang szerint, volt már valaki így? Többi lent.

Figyelt kérdés
Március 20-án volt utoljára mesim,peteérés pedig ápr.3-4 körül,az orvos és az én számításom szerint is most lennék 9 hetes,de az ultrahang szerint 7hetes a pici,amúgy minden rendben szív működést is látott,később nem is foganhatott mert csak akkor tudtunk együtt lenni a párommal.
2012. máj. 22. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Természetesen lehetséges.

A terhességi időt az utolsó menstruáció első napjától számítják, így ugye a két menstruáció (ami megjött utolsó és aminek meg kellett volna jönnie menstruáció) közötti időben bármikor teherbe eshettél.

Én is így voltam... nálam kb. 2,5 héttel számolták el.

Remélem, tudtam segíteni.

2012. máj. 22. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
én is így vagyok,7 hetet töltöttem vasárnap,és tegnap még semmit sem láttak.nyugi ez természetes.
2012. máj. 22. 10:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :) Most már tudom hogy nem csak én vagyok így :)
2012. máj. 22. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem mensi szerint 7+4 naposan 6+4 napos babát mértek, a 9+6 naposon pedig 10 hetest.

A védőnő szerint 1-2 hét különbség végig lehet a terhesség alatt, nem kell tőle megijedni.

:)

Remélem segítettem.

2012. máj. 22. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk:( Uh. vizsgalat ugy mutatja h 2 hettel kissebb a magzat(meretek szerint), de szulni a menszesz elso napjatol szamolt idore vagyok kiirva. Neha en is osszezavarodok...most akkor mikor fogok szulni? ket hettel a kiirt idopont utan? S akkor megmondjak, hogy tulhordtam a terhesseget?
2012. máj. 22. 11:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,nekem a szülés várható időpontját az ultrahang alapján mért adatok alapján adták meg,lehet hogy neked is megváltoztatják majd.
2012. máj. 22. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok! Hat nem tudom, de szerintem ez mar igy marad. :)
2012. máj. 23. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Hihi Nekem is 5 hetesnek kellene lennem kiszámítás alapján,de 13 vagyok:) A védőnő nézte ilyen naptárral hogy november közepén fogok szülni,a magándoki meg uh alapján mondta hogy november legvégén.:) Na majd kiderül.:)
2012. máj. 23. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!