Most akkor hány hetes vagyok, mit mondjak ha kérdezik?
A menstruációm szerint ma vagyok pont 8 hetes, de a doki, és a méretek alapján bemért adatok szerint ma vagyok 6+3. Tudom, hogy nem középidőben volt peteérésem. A doki a papíron úgy számolja, hogy a menstruációt előrébb hozta, vagy átszámolt valamit?
(a mensim március 18-án volt meg utoljára, de peteérésem csak árpilis 10-11-én volt)
Akkor most hány hetes vagyok? Végülis a doki ezt a 6+3-at is a mensim szerint számolja, csak az eltolódott peteérést is beleszámolta, ugye? :)
Szia!
Szerintem az eltolódott peteérést számolta.
Mond, hogy 8 hetes vagy.
Én most 32 hetes vagyok az utolsó menstruációm szerint. A dokim jövő héten negyedszerre változtat a hetek számán, behívott konzultálni. A méretek miatt...
Még nagyon az elején vagy, majd később jobban belövi. Te csak számold szerintem az utolsó menszitől.
Nekem fontos, hogyha mégsem 32 hetes vagyok, hanem mondjuk csak 30, akkor rá legyen írva apapírjaimra, nehogy nekem beindítsák a szülést, ha még nem akar kijönni a kiscsaj. De ezeket szerintem úgyis módosítják a vége felé.
Én is ilyen problémával küzdöttem. Ha kérdik mond a menstruáció szerintit 8, de tedd hozzá, hogy a fogantatás szerint 6.
Mi most a menstruáció szerint 33 hétbe lépünk bele szerdán, fogantatás szerint 33-2=31 hetesek vagyunk, a baba méretei szerint pedig 32.
Az előzőnél a dokik állandóan a menstruáciot nézték, mert az a bíztos, de én akkor tudtam, hogy pont csak azon az egy napon foganhatott. Bezzeg mikor megszületett 22 hetesnek írták, pedig a menstruáció szerint 24 hetesek voltunk. Csak szerintem nem akarták, hogy perre vigyem a dolgot. Most viszont magándokim van és azok a bunkók meg kerüljenek el.
Jó babavárást, egészséges csöppséget kívánunk :)
Köszönöm a válaszokat!
Boldog babavárást és babázást Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!