Apámról nem tud senki semmit a családomon belül, se a neve, sem a külseje, semmi sem ismeretes róla. Anyám meg fiatalon megbetegedett, belőle egy szót sem lehet ezzel kapcsolatban kihúzni.
Így most ott vagyok, hogy van egy anyakönyvi kivonatom, amibe apám neve helyére a jegyző kitalált egy fiktív apát hivatali kötelességéből kifolyólag, és bárki bármit kérdezne apámra vonatkozólag sosem tudok senkinek se semmit mondani, mivel az, hogy az apám ismeretlen azt jelentené, hogy anyám ribi volt, de ez meg nem igaz.
Mit mondjak távolabbi ismerősöknek apám kilétét illetően?
2011. nov. 19. 21:38
1/9 anonim válasza:
Mond azt ,hogy meghalt a szerbiai háborúban.
2011. nov. 19. 21:40
2/9 anonim válasza:
Én mindig azt mondom, h meghalt, mielőttt megszülettem.
De nálam könnyebb volt, mert anyu tényleg volt féjnél, a férje tényleg meghalt, anyu a halála után fogadott örökbe.
De szerintem egyébklnt ennyire csak ritkán kérdeznek bele az emberek, vonj válat, és modd azt, h már nem is emlékszel, h mikor láttad utoljára, kiskorodban lelépett.
3/9 anonim válasza:
*
Jugoszláviai
4/9 anonim válasza:
Bocsánat: javítom, tehát vonj vállat.
2011. nov. 19. 21:41
5/9 anonim válasza:
Én sem ismertem apámat 18 éves koromig, de nem csináltam ügyet ebből. Nem ismerem és kész, ezt mondtam, az hogy meg ki mit gondol lesz.arom, max nem barátkozom velük ha ennyiből bárkit is lenéznek....nincs is szükségem ilyen emberekre a környezetemben és szerintem senkinek se...
2011. nov. 19. 21:54
6/9 zokniszörny válasza:
Szerintem is ez a jó, mondd azt, hogy hamar szétmentek anyuddal, és nem is emlékszel rá. Ha nagyon firtatják, hogy miért, akkor szerintem az a legjobb szöveg, hogy elhagyta anyudat egy másik nőért, és szarik a fejetekre.
7/9 anonim válasza:
Elhagyott titeket, mikor anyud terhes volt...
8/9 anonim válasza:
Szerintem is mondd azt, hogy még kicsi voltál, amikor elhagyott titeket, és mivel a mama nem szívesen beszélt róla, te nem faggattad.
2011. nov. 19. 21:57
9/9 anonim válasza:
Elhagyta anyukádat, mikor még meg sem születtél. Tulajdonképpen ez történt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!