Gondok a baba nevével. Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
3 lányom van: Dóra,Mira és Léna
A vezetéknevünk: Nyírő
Kislányunk lesz. Az esélyes nevek:
Abigél,Lenke,Cecília,Dolli,Mirjam,Szófia,Alexa
Ti melyiket adnátok?
2012. júl. 24. 11:15
2/23 anonim válasza:
Alexát adnám. Kicsinek szép becézve, felnőttnek is szép komoly név.
3/23 anonim válasza:
Szerintem ezek közül a Cecília a legszebb :)
4/23 anonim válasza:
Tetszik a Szófia is,de az Abigélbe szerelmes lettem. Nálunk is esélyes volt,de végül fiú lett a kis jövevény. Szóval én az Abigélre szavazok. Különleges,elég komoly egy felnőttnek,de édes egy kislányhoz. Bájos név :)
6/23 anonim válasza:
Lenke! Lencsi baba, nekem nagyon bejön.
8/23 anonim válasza:
Én is Abégélnek akartam hívni a 2. lányunkat, de aztán apukám volt oly kedves és előállt egy szóviccel ami miatt erre a névre már nem tudok jóízűen gondolni (pedig szép).
A többi lány nevéhez szerintem a Lenke és a Dolli illik, de nekem tetszik az még a Mirjam is, így hívják a húgomat őt Mirusnak becézzük.
(gratula a 4. csajszihoz :))
10/23 anonim válasza:
mivel a többi is rövid,így adnám: Nyírő Szofi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!