Barátot keresztszülőnek?
Figyelt kérdés
Furcsa?
Mi a véleményed ròla?
2014. febr. 18. 10:44
1/13 anonim válasza:
Nekem abszolút nem furcsa, mert a barátnőmék kisfiának mi vagyunk a keresztszülei, holott mindkét szülőnek van édestestvére. Nem a középkorban élünk, bár szerintem a középkorban sem voltak ilyen szabályok, hogy csak testvér lehet a keresztszülő... Sok falun élő embertől hallok ilyet, hogy a testvérnek kell az esküvői tanúnak vagy a keresztszülőnek lenni, akár tetszik, akár nem. Hát lehet, hogy én túl fővárosi vagyok, de az én esküvőmön az én tanúm, és az én gyerekem keresztszülője az lesz, akit én választok.
2/13 anonim válasza:
nekem nem furcsa, sőt ha választanék, én is barátot választanék, nem olyan a kapcsolat a testvérekkel
3/13 kíváncsicska válasza:
Nem nem választanék/választottam barátot barátnőt, pedig az volt a tervem.Hosszú évekig voltunk barátnők, és mondtam is neki, ha egyszer gyerekem lesz akkor szeretném ha ő lenne a keresztszülője.Na pár éve nem is beszélünk, meg sem ismer az utcán.Családtaggal kisebb az esély ilyesmire,és kisebb az esélye, hogy a gyereknek nem lesz keresztszülője.
4/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem furcsa.Kisfiamnak a keresztapja a férjem legjobb barátja.Kisfiam keresztanyja pedig az én legkedvesebb "gyerekkori barátnőm".
5/13 A kérdező kommentje:
4éve a legjobb barátnőm,őt szeretném és a párját.
2014. febr. 18. 11:30
6/13 anonim válasza:
Sógoromék két gyerekénél az egyiknek a szomszédok a keresztszülei, a másiknak az akkor aktuális legjobb barátok. (Mi nem vagyunk vallásosak és nem is vagyunk olyan viszonyban, hogy megkértek volna minket, vagy vállaltuk volna, viszont van 3. testvér, aki lehetett volna) Most a szomszéddal sem olyan már a kapcsolat és a barátokkal sem, hogy ha a szülőkkel valami történne, akkor lehetne számítani rájuk. Valószínűleg vagy mi, vagy a másik testvér nevelné a két gyereket, ha baj lenne. Keresztség ide vagy oda.
7/13 anonim válasza:
Kisfiam keresztapja a párom legjobb haverja :-) Nekem is és páromnak is vannak testvéreink, de mi valamiért a baráthoz ragaszkodtunk:)
8/13 anonim válasza:
Nekem apa és anya legjobb barátai a keresztszüleim és bár már nincsenek egymáshoz annyira közel, mindig lehet rájuk számítani. :)
9/13 anonim válasza:
nálunk sajnos nagyon erős a hagyomány, a mi gyerekeinknek csak a tesók lehetnek majd...
viszont barátnőm most várandós, náluk mi leszünk :)
10/13 anonim válasza:
Az én keresztszüleim is apukám legjobb barátai lettek már 32 évvel ezelőtt is.
Az én gyerekeimnek is a barátaink a keresztszülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!