Barátot keresztszülőnek?
Furcsa?
Mi a véleményed ròla?
Nekünk is megvolt ez a dilemmánk. Végül úgy döntöttünk, hogy az egyik gyerkőc keresztszülei az a baráti pár lesz, akit akartunk, a másiknak pedig a testvérek. Az én bátyám és a férjem nővére. Hát mit mondjak... Az a gyerkőcünk, akinek a baráti házaspár lett a keresztszülője sokkal jobban járt.
Szerintem ilyen esetekben azt a legfontosabb megnézni, hogy morálisan, erkölcsileg, életvitel szinten mit tud nyújtani a keresztszülő. Mi azért azt a párt választottuk, mert ők tele vannak szeretettel, imádják a gyerekeket, normális családi életet élnek, és az életvitelük minden szempontból példamutató a gyerekeink számára. Azért nem lettek a másik gyerkőcnek is ők a keresztszülei, mert nem veti fel őket a pénz, és nem akartunk rájuk még több terhet rakni, meg ugye azért is, hogy ne legyen a családban nyávogás amiatt, hogy nem testvér lett a keresztszülő.
Szóval szerintem nem furcsa, csak bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!