Esti, alvás előtti kakaózás egészségtelen?
Figyelt kérdés
A minap megijesztettek, hogy közvetlenül az alvás előtti kakaóivás nem egészséges, mivel egész éjszaka pang a gyomorban és könnyen kialakulhat allergia. A kisfiam most 3 éves és 4 hónapos. Egy éves korától kap tejtermékeket, de az esti kakaózásra 5-6 hete szokott rá. Soha semmi baja nem volt a tejterméktől. Sokat hallok arról, hogy egészségtelen a tej, de én ebbe nem hiszek. Kinek mi a véleménye?2014. ápr. 16. 20:52
11/14 anonim válasza:
A lànyom alvás előtt issza,rögtön utána fogmosás.nálunk volt kint előadást tartani egy fogorvos ,megkérdeztem én is ezt a dolgot,h igaz-e,h kaja után várni kell a fogmosással fél órát.ő ezzel nem értett egyet.lányom 3éves,gyönyörű,egészséges fogakkal,nem kel fel éjjel pisilni,nem alszik rosszul.
12/14 anonim válasza:
Nalunk esti kakaozas volt elalvas elott, fogmosas mar nem, ennek eredmenye, hogy fekete csonkra rohadt sok tejfogam. 20 eves koromra majdnem minden fogam tomtek.
13/14 anonim válasza:
Jó nagy hülyeséget mondtak neked.csak azért nem jó,ha közvetlenül elalvás előtt kap,mert akkor ugye nincs fogmosás és a kakaóban,tejben lévő cukor roncsolja a fogait.De ha fürdés előtt iszik utána megmosod a fogát akkor semmi probléma nincs vele.
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es. A kisfiam fogai nagyon szépek. Valószínű, te cumisüvegből ittál, mi 1 éves kora óta ezt elhagytuk. Szerintem a rossz fog genetikai adottság is. Nekem 25 éves koromig egy tömött fogam se volt, pedig imádom az édességet (süti, csoki)és napi szinten eszek is. Az biztos, hogy a kisfiamnál fürdés előttre fogom hozni a kakaózást és utána fogmosás. Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 17. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!