Igaz, hogy a magasabb párnákon lévő alvás egészségtelen, akár gerincferdüléshez is vezethet?
A barátom lehülyézett, amiért azt mondtam neki, hogy egészségtelen, amiért 2 magas párnával alszik. Én majdhogynem vízszintes állapotban szoktam aludni 1 kisebb párnával. Azt mondta, hogy hülyeségeket beszélek, amivel nagyon felidegesített, mivel sok esetben azt hiszi, hogy ő jobban tud valamit nálam, DE most tudom, hogy igazam volt, mivel láttam a tv-ben erről egy műsort. Arra szeretnélek benneteket kérni, hogy erősítsétek meg az igazam, vagy cáfoljátok. Esetleg aki tud, kérem linkeljen oldalakat, ahol erről írnak! Nagyon megköszönném, és a válaszokat előre is köszönöm!
Mellesleg neki gerincferdülése van, és nem tartom kizártnak, hogy emiatt a helytelen alvási szokásai miatt történt!
köszönöm a gyors válasz!
én is ezt mondtam a barátomnak, de (mint általában) lehurrogott, mivel neki mindenben igaza van... pedig szerintem ez nyilvánvaló, hogy egészségtelen!
azért még várok válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!