A sok alvás egészségtelen?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom 12-14 órákat alszik,ez normális vagy valami betegség miatt van?2010. júl. 11. 11:32
1/7 anonim válasza:
esetleg fáradt. Az alvás csak is egészséges! ;)
2/7 anonim válasza:
Elég sok az, 8 óra körül kéne aludni.
Nem lesz jó, ha nem mozgatja az izmait (főleg, ha utána még pl. órákat döglik a kanapéban és nézi a focivébét, kockul órákat). Anyagcsere folyamatoknak sem hinném, hogy kedvezne, de ezt már nem tudom.
Vannak ilyenek, akik betegség miatt alszanak sokat, orvosnak kéne őt megmutatni.
Vagy csak iszonyú lusta:)
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen ennyi az alvásigénye?
Az ismerőseim között is többet vannak, akik 10-12 órát alszanak. Emelett ellátják a háztartást, dolgoznak, gyermeket nevelnek. Lustának semmiképp nem mondanám őket, egyszerűen ennyi pihenés kell ahhoz, hogy ne legyenek kimerültek.
4/7 anonim válasza:
Én is olyan 10-12 órát szoktam aludni, emellett tök normálisan élek, nincs semmi bajom. Csecsemő korom óta hihetetlen sokat bírok aludni, nekem ez a jó :)
5/7 anonim válasza:
èn is 10-12 órát alszom naponta.nincs semmi bajom.alacsony vérnyomásom van,azt mondják ez is okozhat állandó fáradtságérzetet.ezen kívül vitaminhiány is.
6/7 anonim válasza:
vashiány. gyógyszertárban lehet kapni maltofer Fol rágótabletta,igaz elötte el kell menni a háziorvoshoz,csinál vérképet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!!!:)
2010. júl. 12. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!