Aszexuális anyukák, mit lehet itt tenni?
Figyelt kérdés
Az első gyerekem óta elmúlt belőlem mindenféle nemi vágy. Kis korkülönbséggel születtek a gyerekeim, mindig halálosan fáradt vagyok, és semmi igényem a szexre, és ez már 6 éve így van. Van így köztetek valaki, és leírná, hogy mi volt a megoldás? Szeretet és harmónia van köztünk, csak a szex nyűg számomra, és nagyon sajnálom, mert a férjemnek ez igazán rossz. Bántó kommentek kérem kíméljenek, elég rossz anélkül is.2014. ápr. 16. 13:52
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinte választ! Én azt figyeltem meg, hogy az ilyesmiktől, hogy nyál, testnedvek kapásból rosszul vagyok. Pedig a férjem nagyon jó pasi, és ápolt is, nincs okom panaszra.
2014. ápr. 16. 14:36
12/16 anonim válasza:
Szintén kis korkülönbséggel születtek gyermekeink ( 1,5 év) , nálunk az a helyzet, hogy eljutni odáig nagyon nehéz nekem - nem csak a fáradtság miatt ( persze az sem elhanyagolható két 3 év alatti gyerkőc mellet) , egyszerűen nincs rá ingerenciám, van olyan is, hogy kifejezetten rossz érzés, ha a mellemhez ér a párom, vagy ha érzem, hogy kezdeményezni szeretne... és vannak olyan napok, mikor a egyenesen rosszul vagyok a gondolattól is... szörnyű ezt még leírni is, de ez van :( Az a legfuribb, hogy ha meg mégiscsak sikerül ráhangolódni, akkor isteni a szex, sosem volt ilyen jó, mint a gyerekek után! - tudom jó kis ellentmondás, de tényleg így van! - csak mondjuk ez 2 hetente ha így van sajnos... nem tudok rájönni miért ezek as nagy ellentmondások... magamon sem igazodok ki, akkor szegény páromtól hogyan is várhatnám el??
13/16 anonim válasza:
Mennyi idősek a gyerekeid? Otthon van még a kisebb vagy már ovis?
14/16 anonim válasza:
Csak a férjeddel nem kívánod vagy magadnak sem szoktál örömet szerezni?
15/16 anonim válasza:
Most oszinten miert kellettlehuzni a valaszomat? Nem azt kerdezte a kerdezp h neked tetszik vagy sem!!! Koszi mindenesetre. Elso voltam.
16/16 anonim válasza:
Én meg a másik véglet vagyok!A férjem állandóan fáradt, jobb esetben két heti egy alkalom van, én meg napi szinten szeretném.Szülés után sokkal jobban kívánom a szexet, mint előtte.Ez sem jobb...
Lehet, hogyha néha lepasszolhatnátok legalább egy pár órára a gyerekeket, hogy csak egymással foglalkozhassatok, esetleg vennél magadnak egy-két csinosabb hálóinget, vagy valamit, akkor a férjed is merne próbálkozni, lehet hogy neki kéne a vágyaidat feltámasztani.Azért gondolom ő nem is próbálkozik már nálad annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!