Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aszexuális anyukák, mit lehet...

Aszexuális anyukák, mit lehet itt tenni?

Figyelt kérdés
Az első gyerekem óta elmúlt belőlem mindenféle nemi vágy. Kis korkülönbséggel születtek a gyerekeim, mindig halálosan fáradt vagyok, és semmi igényem a szexre, és ez már 6 éve így van. Van így köztetek valaki, és leírná, hogy mi volt a megoldás? Szeretet és harmónia van köztünk, csak a szex nyűg számomra, és nagyon sajnálom, mert a férjemnek ez igazán rossz. Bántó kommentek kérem kíméljenek, elég rossz anélkül is.
2014. ápr. 16. 13:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
En meg csak 14 honapja szultem, de nalam is ez a helyzet. Egyszeruen nincs kedvem sose hozza, foleg elkezdeni. De ha mar belelendultunk utana megjon a kedvem, de sokszor csak nyugnek erzem h egyaltalan elfogadjam a kezdemenyezest, en meg sose teszem. Elegge rossz erzes mert szeretem a ferjem meg ugy jon le mintha nem kivannam nem akarnek vele lenni, pedig imadom. Probalok erot venni magamon es tenni erte vmit. Es meg kell h mondjam alakul a dolog. :-) nem hagyom h ellustuljak. :-)
2014. ápr. 16. 14:00
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem aszexualitás (arra születni kell). Szerintem szexuálpszichológushoz kellene fordulnod.
2014. ápr. 16. 14:03
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Ez nálam is így van, szintén az első gyerek óta. Ha nem vagyok fáradt sincs semmi kedvem, valahogyan jó az élet nélküle. De a páromnak természetesen nem. Valóban azt mondták nekem is, hogy szexuálpszichológus segíthet csak.
2014. ápr. 16. 14:06
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Én is pont így vagyok vele. Nálunk az javított a helyzeten hogy heti két este miután a gyerekek elaludtak, csak egymással foglalkozunk. Tv, számítógép kikapcsolva, beszélgetünk. Mindenről, bármiről. Kicsit nosztalgiázunk ha úgy tetszik. A megismerkedésünkről, sztorizgatunk a múltról és közben összebújunk. Persze nem kötelező ilyenkor a szex van hogy csak összebújunk és pihengetünk. A lényeg hogy nem görcsölök rá hogy na most szexelni kell, (mert akkor pláne nem megy). Egyenlőre mi ezzel próbálkozunk, kezd javulni a helyzet de persze idő kell..
2014. ápr. 16. 14:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. De nagyon rossz lenne egy vadidegennek erről beszélni - és pénzem sincs rá...
2014. ápr. 16. 14:12
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

Nem változott meg a tested úgy, amilyennek nem tudod elfogadni? Nem vagy magaddal elégedetlen? Van elég önbizalmad és pozitív visszajelzésed? Szoptatsz még? Visszatért már a ciklusod?

Nekem a szoptatás miatt csak 15 hónap után jött meg, és addig nálunk is ez volt a helyzet. Aztán újra éledt a vágy. Azt kellene tenned, hogy tisztázod a magadhoz való viszonyodat, és picit erőt veszel magadon. Úgy, ahogy az egyik hozzászóló is írta: időt hagyva magatoknak szépen, türelemmel fordulj a párod felé, és hidd el, ha egyszer egy üzlet beindul... Ne hagyd te sem magad ellustulni!

2014. ápr. 16. 14:14
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Segíteni nem tudok, de együttérzek veled. Pont ez van velem is. Én elkezdtem vasat szedni, azóta jobb, nem vagyok annyira fáradt sem. Egy próbát megér.
2014. ápr. 16. 14:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát, de, eléggé nullának tartom magam így külsőleg, tönkrementek a melleim, ráadásul a szoptatás sem ment, és olyan a hasam, hogy sírva fakadok. Vettem kondibérletet, de állandóan van valami, ami miatt nem tudok elmenni. :-(
2014. ápr. 16. 14:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom az ötleteiteket.
2014. ápr. 16. 14:30
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagy egyedül! Sajnos én is úgy vagyok,és sajnos már 5 éve :( egyszerűen vagy fáradt vagyok, vagy nincs hozzá kedvem.van amikor a szívroham keringet ha a párom akarja, mert egyszerűen nekem nem megy...Nekem is nagyon rossz és a párom is azt hiszi, hogy nem kívánom őt és már kell nekem és ezért vannak viták köztünk, mert alapból is nagyon féltékeny bár kire még az apjára is..( mondjuk meg értem régen a lányát is molesztálta) de bár oktalanul mert soha nem csaltam és csalnám meg.De amúgy köztünk is meg van minden más szeretet harmónia gyengédség törődés stb.... de ez az egy dolog nincs sajnos.
2014. ápr. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!