Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvált anyukák, hogy bírjátok...

Elvált anyukák, hogy bírjátok mikor a gyerekek az apjukál vannak?

Figyelt kérdés
Egy ideig el tudja foglalni magát az ember, de még csak a 3. ilyen hétvége és nagyon hiányoznak a gyerekek. :(
2014. ápr. 13. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Örülj neki, hogy foglalkozik vele az apja, jó helyen van és a gyerek érdeke is , hogy apja is legyen.
2014. ápr. 13. 10:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez egyértelmű, mindig is foglalkozott velük, csak hiányoznak.

Hozzá lehet ehhez is szokni?

2014. ápr. 13. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
A legtöbb ilyen alkalomra szervezek programot: barátok, randi, kozmetikus, fodrász, bevásárlás, takarítás. Vagy csak tartok simán pihenős napot, ebédet rendelek és sorozatokat nézek, olvasok, veszek egy fürdőt anélkül, hogy ki kéne ugranom a kádból :-)
2014. ápr. 13. 10:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, én is úgy látom, hogy ilyen szempontból is fel kell építenem egy új életet. Csak még olyan picik. Biztos könnyebb ha már nagyobbak és egyébként is kezd kialakulni egy saját kis külön életük.

Meg kell szokni, nincs választás.

2014. ápr. 13. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek?
2014. ápr. 13. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg lehet szokni. Az első apás hétvégén idegroncs voltam, alig vártam, hogy hazajöjjön. Most már simán feltalálom magam, vagy utolérem magam a házimunkával olyankor, vagy szimplán pihenek. Sorozatot nézek, kaját rendelek, barátnőkkel szervezek valamit. :)
2014. ápr. 13. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:

5 és 7 évesek.

Ezek szerint utána kell járnom milyen sorozatokat érdemes nézni mostanság. :))

2014. ápr. 13. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!