Anyukák Ti hogy bírjátok ha betegegek a gyerekek?
Tavaly októberben kezdte a kisfiam az ovit.
4 évig talán egyszer volt beteg, az orvos szinte csak a védőoltásokkor látta.
De azóta egyfolytában beteg, ráadásul a kishugának aki júniusban lesz 2 éves minden betegséget átad, így ő is mindig beteg.
Ráadásul a férjem külföldön dolgozik és így egyedül vagyok 2 gyerekkel akik szinte mindig betegek.
Éjszaka nem alszom mert a kici sokat van fent alapjáraton is, ha beteg ugye akkor még többet.
A fiam jó alvó lenne de ő meg azért nem alszik mert beteg :-(
Szóval már nagyon elegem van...
Sajnálom a gyerekeket mert nem tudunk szinte sehova se menni mert mindig van valami bajuk.
Itt a jó idő de most is itthon ülünk mert most éppen hányás hasmenés volt nálunk...
A hányás már elmúlt de a hasuk még mindig megy és persze én is elkaptam :-(
Teljesen ki vagyok bukva.
Akkor nem vagyok ezzel egyedül :-(
Annyi szerencsém van hogy anyukám nyugdíjas már itt laknak tőlünk 10 percre és nagyon sokat segít.
Múlt éjszaka például szégyen vagy sem megkértem hogy aludjon itt (mint említettem a férjem külföldön dolgozik) mert annyira ki voltam bukva...
DE őt sem akarom mindig zaklatni neki is szüksége van már pihenésre.
Tegnap este is őt kértem meg hozzon nekem gyógyszert a patikából annyira ment a hasam :-(
Teljesen ki vagyok merülve.
Ha a gyerekek véletlenül alszanak akkor meg én nem tudok aludni.
Szegény férjemmel sem tudok annyit foglalkozni amennyit szeretnék amikor itthon van, mert akkor is mindig van valami a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!