Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Anyukák Ti hogy bírjátok ha...

Anyukák Ti hogy bírjátok ha betegegek a gyerekek?

Figyelt kérdés

Tavaly októberben kezdte a kisfiam az ovit.

4 évig talán egyszer volt beteg, az orvos szinte csak a védőoltásokkor látta.

De azóta egyfolytában beteg, ráadásul a kishugának aki júniusban lesz 2 éves minden betegséget átad, így ő is mindig beteg.

Ráadásul a férjem külföldön dolgozik és így egyedül vagyok 2 gyerekkel akik szinte mindig betegek.

Éjszaka nem alszom mert a kici sokat van fent alapjáraton is, ha beteg ugye akkor még többet.

A fiam jó alvó lenne de ő meg azért nem alszik mert beteg :-(

Szóval már nagyon elegem van...

Sajnálom a gyerekeket mert nem tudunk szinte sehova se menni mert mindig van valami bajuk.

Itt a jó idő de most is itthon ülünk mert most éppen hányás hasmenés volt nálunk...

A hányás már elmúlt de a hasuk még mindig megy és persze én is elkaptam :-(

Teljesen ki vagyok bukva.

2014. ápr. 2. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyan ez ikrekkel. Ràadásul mihelyt egy kis programot szerveznék, valamelyik tuti elkap valamit. Ha ügyet kell intéznem, ahova gyereket nem vihetek, szintén betegek lesznek. Érdemi segítségem nincs. Sajnàlom őket, de magamat is. Éjjel ilyenkor én sem alszom, napközben egyszerre kéne 2-3 helyen lennem, plusz felváltva nyafognak. 1000 helyre telefonàlgatni, lemondani, szivességet kérni, időpontot àtrakni, ügyintézőknek magyaràzni, hogy nem fogok vidékre utazgatni làzas gyerekkel, akkor se, ha csak 1 óra vonattal az út. stb. A gyerekbetegség minden szempontból egy rémàlom. És örülhetek, ha én nem kapom el.
2014. ápr. 2. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szintén zenész. Én 3 gyerekkel csinálom ugyan ezt, apa nálunk csak hétvégén jár haza, mert vidéken dolgozik. Nálunk most torokfájós, orrfolyós valami van, persze én is elkaptam, nekem gége és hangszálgyulladásom lett, úgyhogy már harmadik napja suttogok, mert nincs hangom. Kitartás sorstárs. :)
2014. ápr. 2. 19:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok ezzel egyedül :-(

Annyi szerencsém van hogy anyukám nyugdíjas már itt laknak tőlünk 10 percre és nagyon sokat segít.

Múlt éjszaka például szégyen vagy sem megkértem hogy aludjon itt (mint említettem a férjem külföldön dolgozik) mert annyira ki voltam bukva...

DE őt sem akarom mindig zaklatni neki is szüksége van már pihenésre.

Tegnap este is őt kértem meg hozzon nekem gyógyszert a patikából annyira ment a hasam :-(

Teljesen ki vagyok merülve.

Ha a gyerekek véletlenül alszanak akkor meg én nem tudok aludni.

Szegény férjemmel sem tudok annyit foglalkozni amennyit szeretnék amikor itthon van, mert akkor is mindig van valami a gyerekekkel.

2014. ápr. 2. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg olyan beteg szokott lenni,hogy kórházba is kerül.Szeptember óta már 5-ször kerültünk be.Szóval én már szívrepesve várom,hogy eljöjjön az az idő amikor már csak otthon kell szenvedni a betegeskedéssel :( még kb 3 év...
2014. ápr. 2. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,még annyit,hogy még ezért is lelkiismeretfurdalásom van,hogy egy rinya gép vagyok,mert az én gyerekem csak szimplán beteg,ott bent a kórház meg tele van gyógyíthatatlan beteg,szellemileg,testileg stb leépült gyerekekkel...az az igazi tragédia,nem az amiről mi írunk!
2014. ápr. 2. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, hidd el nem vagy rinyagép..tényleg nagyon szörnyűséges, ha valakinek súlyos, esetleg gyógyíthatatlan beteg a gyermeke, de minden édesanyának nagyon nehéz a saját gyerkőcét betegnek, elesettnek látni, még akkor is, ha nincs is akkora baj...
2014. ápr. 3. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!