Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 éves gyereknek profil egy...

7 éves gyereknek profil egy közösségi oldalon szerintetek normális dolog?

Figyelt kérdés

Persze, olyan világban élünk, ahol már a kutyáknak is csinálnak fb profilt az elborult agyú emberek, de nekem ez egy kicsit furcsa.

Kár, hogy van pár szülő, aki teljesen megfosztja gyermekét az igazi gyermekkortól, és ilyen szennyel fertőzi.

Ez az én véleményem, csak 1 a sok közül.

Kíváncsi vagyok, úgy általában erről mi a Ti véleményetek!

Nem akarom támadni az ilyen beállítottságú szülőket, csak egy picit el vagyok keseredve, hogy "más" lett a világ.

2014. ápr. 11. 15:50
1 2
 11/14 zabmester ***** válasza:

Az enyémnek van, bár nem nevezném igazi profilnak. Egy nem használt e-mail címemmel regisztráltam a fb-ra, megbeszéltem vele, hogy nem teszünk fel róla képet, nem írjuk ki az adatait, csak játszásra használja. Profilképnek egy Batmanes kép van kint (ő választotta), névnek meg csak a beceneve van ott, és valóban nem úgy használja a profilját, ahogy az rendeltetésszerű lenne, csak játékra. Ismerősei sincsenek rajtam és a páromon kívül.

Én ebben nem látok semmi rosszat, más netes játékokkal is engedjük játszani (persze olyannal, ami neki való), most itt annyi a különbség, hogy a Facebookos játékokhoz regisztráció kell, hát nagy kaland. Ez nem tudom mitől lenne "szennyel fertőzés", csak játszik rajta, ugyan úgy, mint bármelyik másik netes oldalon.

2014. ápr. 12. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális bőven elég,hogy felteszi magát 14 évesen amikor már legális,én büntetném azokat akik kamu életkorral regisztrálják a gyereküket.
2014. ápr. 12. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:
2es válaszoló vagyok. Köszönöm NEM kellenek a tanácsok, hogy hogy tudja tartani a kapcsolatot a család többi tagjával ! Mindenkinek más a véleménye, Ő az ÉN gyerekem, NEM a tietek. Én csak elmondtam a véleményem , ami ugye a kérdés volt. Látom nem én vagyok az egyetlen aki nem ellenzi. Ez van 2014 van nem 1914. Nekem sem volt régen internetem ennyi idősen, de más világ van. És SEMMI káros hatása nincs rá.. szóval köszönöm nem kérek tanácsokat, hogy hogy tud kapcsolatot tartani emberekkel, több éve ez jól működik ( ellenőrzöm rendszeresen az oldalát ) és semmi gond nincs belőle. Amúgy meg senkinek semmi köze, hogy én engedem a SAJÁT gyerekem vagy nem.
2014. ápr. 12. 14:07
 14/14 anonim ***** válasza:
attól,hogy 2014 van egy 2 évesnek baromira korai a gépezés sőt az ovisoknak is,ettől sem lesz okosabb de jobb sem lesz neki ha kisgyerekként már gépezik,netezik,Ők egy olyan korosztály,hogy szinte 2 nap alatt megtanulnak mindent tökéletesen kezelni,ha suliban kerül közvetlenül gép közelben sem lesz hátránya sőt
2014. ápr. 12. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!