7 éves gyereknek profil egy közösségi oldalon szerintetek normális dolog?
Persze, olyan világban élünk, ahol már a kutyáknak is csinálnak fb profilt az elborult agyú emberek, de nekem ez egy kicsit furcsa.
Kár, hogy van pár szülő, aki teljesen megfosztja gyermekét az igazi gyermekkortól, és ilyen szennyel fertőzi.
Ez az én véleményem, csak 1 a sok közül.
Kíváncsi vagyok, úgy általában erről mi a Ti véleményetek!
Nem akarom támadni az ilyen beállítottságú szülőket, csak egy picit el vagyok keseredve, hogy "más" lett a világ.
Az enyémnek van, bár nem nevezném igazi profilnak. Egy nem használt e-mail címemmel regisztráltam a fb-ra, megbeszéltem vele, hogy nem teszünk fel róla képet, nem írjuk ki az adatait, csak játszásra használja. Profilképnek egy Batmanes kép van kint (ő választotta), névnek meg csak a beceneve van ott, és valóban nem úgy használja a profilját, ahogy az rendeltetésszerű lenne, csak játékra. Ismerősei sincsenek rajtam és a páromon kívül.
Én ebben nem látok semmi rosszat, más netes játékokkal is engedjük játszani (persze olyannal, ami neki való), most itt annyi a különbség, hogy a Facebookos játékokhoz regisztráció kell, hát nagy kaland. Ez nem tudom mitől lenne "szennyel fertőzés", csak játszik rajta, ugyan úgy, mint bármelyik másik netes oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!