Az én fiamnak volt már 7 évesen közösségi oldalon profilja, de csak azért hogy rokonokkal ( távol élünk tőlük ) tudjon beszélni. Meg szokta játszani a játékokat ( farmos ilyenek) . Ugyan úgy van gyerekkora , és nincs szennyel fertőzve, és én sem tartom magam elborult agyúnak. És ez, hogy online beszélget a család többi tagjával ( akik távol vannak ) sokat segített neki az helyesírásban és olvasásban . Amúgy most lehet lepontozni támadni stb, a gyerekem 2 éves kora óta gépezik és sok mindent megtanult ennek segítségével ( tanárok is mondták , hogy nagyon ügyesen bánik vele ). Ez nem megy a tanulása rovására, sem a gyerekkora rovására. Attól sem okosabb sem ügyesebb nem lesz , hogy tiltom a géptől, így legalább tanul is valamit.
2014. ápr. 11. 15:58
3/14 anonim válasza:
Szerintem sem normális. Neki még nagyon nincs (nem kellene hogy legyen) köze a nagybetüs élethez, ország-világ elé kitenni.
2014. ápr. 11. 15:58
4/14 anonim válasza:
Én örülök, h nekem még nem ilyen gyerekkorom volt.
33 éves vagyok.
Mi fociztunk, biciklizünk, babáztunk,játszótér, társasoztunk, stb... tudjátok. :)
Ezeknek a gyerekeknek nincs igazi gyerekkora szerintem.
Facebook profil, mobil, tablet, pláza. Áááá.
Szóval kérdező egyet értek veled. Én is el vagyok keseredve kicsit...
2014. ápr. 11. 16:08
5/14 anonim válasza:
#2nek: A gyerek levelezhet a rokonokkal a szülők profilján keresztül is, nem szükséges hozzá saját profil.
2014. ápr. 11. 16:09
6/14 anonim válasza:
Nem normális. A távol élő rokonnak meg lehet e-mail-ben képet küldeni, esetleg a saját fb-omon keresztül láthatja olyan albumban ami csak a rokonoknak, közeli családtagunknak hozzáférhető. Játszani meg lehet más normálisabb oldalakon is.
2014. ápr. 11. 16:11
7/14 anonim válasza:
Beszélgetni is lehet rokonnal fb nélkül is. Az én 10 éves fiam viberen szokott. Telefonja van. Fb profilt nem engedek neki. Nem véletlenül van korhoz kötve!
2014. ápr. 11. 16:14
8/14 anonim válasza:
Nem főleg hogy nem is lehetne csak kamu évszámmal tud ilyent csinálni nem véletlenül.
2014. ápr. 11. 16:14
9/14 anonim válasza:
Unokaöcsém 2 évessen kapott telefont mára kb a 6-8. Telója van! 3 éves korátol már számgépezik! 10 éves !
2014. ápr. 11. 16:42
10/14 anonim válasza:
Iwiwen volt a gyerekemnek saját profilja. Miután a kutyámnak is csináltam heccből, így amikor gyerkem lett, valahogy teljesen normális és egyértelmű dolog volt, hogy neki is csinálok. Fb-on csak nekem van. De már időm sincs annyi mint régen, hogy képeket töltögessek, örülök, ha a sajátom rendben tudom tartani. Szerintem amúgy nincs abban semmi kivetnivaló, ha 7 évesen saját profilja van, vagy gépezik, ha kellő kontroll alatt van (megszűrve, hogy mit és mennyi ideig néz). Én is elmúltam 30, nekem is a babázás, fára mászás, stb. volt a játék gyerekkoromban, de akkor még nem is volt számítógép így elterjedve. Tudomásul kell venni, hogy fejlődött a világ és a gyerekeinknek már természetes dolog lesz, hogy hamar elkezdik használni a netet. Sőt, ha túl későn kezdik még hátrányba is kerülhetnek a későbbiekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!