Normális hogy ennyi idösen babát szeretnék? (többi lent. )
17 vagyok, nyáron leszek 18.
nagyon szeretnék már kisbabát ki se bírom verni a fejemböl, szóval 20 éves korom elött szülni szeretnék.
2 éves párkapcsolatban élek, a párom 19.
Ö is vállalná a babát. Szerintetek rossz ötlet ?
Ez nem korfüggő.
Megvannak az anyagi forrásaitok hogy elindítsátok a magatok & a baba életét? Van annyi havi bevételetek amiből mndhárman megéltek? Biztos vagy benne hogy vele akarod élni a következő 20 évet, vagy ha nem, egyedül is tudnád nevelni a gyereket? Biztos hogy nem fogod úgy gondolni 20/25/40 évesen, hogy ez volt életed legnagyobb ballépése?
Ha az összes kérdésre igen a válasz, akkor hajrá.
Együtt élünk, van munkahelyünk, és nem fenyeget egyikünket sem a munkanélküliség.
Albérletben élünk.
25 évesen szültem. Mi dig hamar szerettem volna babát, 20-21 évesen. Mostani fejjel úy gondolom, simán várhattam volna 28-30ig. De ez csak az én életem.
1 biztos háttér
2 biztos párkapcsolat
Biztos kapcsolat ritka, hogy 16-17 évesen alakul ki.
Ilyenkor biztos háttér? Ha csak a szüleid nem jó módúak, akkor kétlem!
Nézd, lehet most oda-vissza vagy a tudatól, de van a mostani életnek egy "menetrendje". Sulik, buli, egzisztencia, haverkodás, pasik.
Tapasztalni nem árt.
Az a baj, hogy ezt te nem hiszed el, ne adj isten nem kívánom, amikor megszületik a pici, ne akkor gyere rá ezekre a dolgokra, mert visszafordíthatatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!