Anyukák, nektek milyen telefonotok van? Még vagytok vele elégedve?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert az enyém összetört és nem tudom milyet vegyek , milyen való egy 3 éves gyerek mellé, ami nem törik egyből össze ha hozzányúl2014. ápr. 9. 21:42
21/29 anonim válasza:
Nekem galaxy s3 van, nagyon szeretem.
A fiam már 4 éves, volt eldobta a nappaliban (szőnyegen), nem lett baja. Tegnap elejtette a konyhában is (járólap), de az se látszik meg rajta.
Kisebb baleseteket bírja, de sztem nincs az a telefon, ami az ötödikről landolva egybe marad. :)
22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :-)
2014. ápr. 10. 08:26
23/29 A kérdező kommentje:
Akinek s3 van, miben tartja? Nem karcos a kijelző?
2014. ápr. 10. 08:27
24/29 anonim válasza:
21es vagyok.
Semmi fólia nincs a kijelzőn, egyáltalán nem karcos.
Eddig egy lefelé nyíló bőr flip tokban volt, de eltört a tartó pöcke, most egy oldalra nyíló flipet rendeltem hozzá.
25/29 anonim válasza:
Huawei y300, utálom. Hagyom, hogy játszon vele a babám, alig várom, hogy elromoljon :) (sajnos így is kb használhatatlan)
26/29 anonim válasza:
Motorola. Jól bírja a 2 évesem gyötrését. Többször is volt, hogy úgy leejtette a kőre, hogy darabokra esett. Összeraktam, működik tovább.
Ja, a nyálat is bírja :)
27/29 anonim válasza:
Nekem is Huawei y 300-am van,én meg vagyok vele elégedve.
Arra jó,amire használom.
28/29 anonim válasza:
Samsung Galaxy S 3 mini,karácsonyra kaptam,nagyon szeretem remek telefon.Fiam 3 éves,de nem engedem hogy játsszon vele,mondjuk megtanulta már,hogy az anyáé,és nem játék ha megnézi is azonnal odaadja.
29/29 anonim válasza:
ja vettem a hátuljára szilikon tokot és képernyővédő fóliát,de nem a fiam miatt hanem mert hamar karcolódnak a táskában ha véletlen a kulcs mellé kerül a képernyő,így bebiztosítottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!