Anyukák! Ti meg vagytok elégedve magatokkal?
Hajam jó.
Magasság jó.
Kicsit lehetnék vastagabb.
4 hónapja szültem, azóta fekszem, ülök, szoptatok, és folyton éhes vagyok... ezért híztam és narancsbőrösödtem. a hajam se a legjobb, hullani kezdett, és tökre meg van törve, de ugye fodrászhoz nem tudok eljutni a gyerek miatt... a szemem folyton karikás (pedig alszom 8-9 órát, jó alvó a gyerek, csak éjszaka szopizni kell, és akkor ébredek én is) néha reggel nincs időm fogat mosni, ezért sárgábbak is a fogaim... körmöm is sárgás és száraz a sok kézmosástól...
korábban szép volt a hajam, 3-4 havonta vágattam a végét, műkörmöm volt szép ízléses, sminkeltem magam minden nap (bb krém mindent elfed, most nem használhatom, mert összekenném a babát, ruháját) és tudtam fogyózni, mozogni, és kordába tartottam magam...
hjaj... tudom, hogy szép csaj vagyok, de most rossz rámnézni... remélem, még az idén tudok egy kicsit javítani a külcsinen, eljutok fodrászhoz és manikűröshöz, és megszűnik a mély árok is a szemem alól egyszer csak :) ja, és mondjuk lesz időm sportolni, vagy tudok a gyerekkel végre nagyokat sétálni/futni babakocsistól :)
Alak: egy kicsit vastagabb lábakat + combokat, kerekebb popsit, és régi cicimet szeretném, amúgy szerintem ok
Súly: 57 vagyok, szeretnék 60 lenni, de sehogysem ragadnak rám a kilók
Magasság: 171 vagyok, szeretek magas lenni
Hajszín: fekete, most ezt tetszik
Fazon: semmi extra, hosszú, egyenes. már régóta növesztem, szeretem, hogy hosszú, bár egy kis fazonigazítás ráférne
Egyébként elégedett vagyok magammal. Szerencsém van, mert nagyon jó genetikát örököltem, sokat irigyelnek, hogy nem vagyok hízlékony. Persze ennek én nem örülök, ahogy írtam, szeretnék pár plusz kilót, de nem megy. Ilyen vagyok. Terhesen 25 kg-ot híztam. Imádtam magam akkor.
Én hízni szeretnék,mert nagyon lefogytam most a szoptatás alatt.Jó lenne hízni vagy 6-8 kilót.
Minden mással elégedett vagyok. :D
Nem vagyok elégedett egyáltalán.
Novemberben lesz egy éves a fiam,de még mindig annyi a súlyom,mint amikor hazajöttünk a kórházból.
Ez azt jelenti,hogy 158cm-hez 66kg vagyok.:( Jó lenne ledobni legalább egy tizest,de az igazság az,hogy nem nagyon fűlik a fogam a diétához.
A hajam is elég katasztrofális jelenleg.Szoptatás alatt csomókban hullott,annyira,hogy két oldalt elkezdtem felkopaszodni.Már szerencsére nem hullik,de most meg az egész fejemet elborítják a frissen növekvő 2cm-es hajszálak.Nem lehet vele mit kezdeni,meg kell várni,míg megnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!