Anyukák, nektek milyen telefonotok van? Még vagytok vele elégedve?
Javítom:
Meg vagytok vele elégedve?
Nekem Samsung galaxy mini 2 volt, de sajnos összetört. Kiejtettem az 5. emeleti erkélyről.
Attól félek, hogy a mostani telefonok összetörnek ha véletlen kiejti a lányom a kezéből
nekem már kicsit nagyobbak a gyerkőcök, 5,5 és 4 évesek, de egy éve megvan a telóm, egy nokia asha 311
a képernyője nagyon strapabíró, Gorilla üveg,és polárszűrős, ami tök jó, visoznt csak 3 hüvelyíkes, tehát ne ma legnagyobb, van aki inkábba szélesebbet-nagyobbat szereti, nekem bőven elég...
A processzora 1 Gigás, gyorsan tölt, nem tököl. Az alapfunkciók száma és a testreszabhatósága bőven jó volt ennyi pénzért, kicsi és korrekt árfekvésű teló volt anno, mostanra már sok jobb van nála, de én szeretem :)
Mondjuk alapból nem nagyon kerül a kezükbe, de azért elkérik néha játszani meg kamerázni, bírja a strapát rendesen. Nem is cserélem le semmiképp ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!