Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek milyen telefon...

Anyukák, nektek milyen telefonotok van? Még vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert az enyém összetört és nem tudom milyet vegyek , milyen való egy 3 éves gyerek mellé, ami nem törik egyből össze ha hozzányúl

2014. ápr. 9. 21:42
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Javítom:

Meg vagytok vele elégedve?

2014. ápr. 9. 21:43
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Samsung S2-m van, szeretem, jó nagy telefon, szilikon tokkal eddig strapabírónak bizonyul. Nekem is 3 éves a lányom, egész nap kamerázik vele.
2014. ápr. 9. 21:46
 3/29 anonim ***** válasza:
ZTE Atlas
2014. ápr. 9. 21:48
 4/29 A kérdező kommentje:

Nekem Samsung galaxy mini 2 volt, de sajnos összetört. Kiejtettem az 5. emeleti erkélyről.

Attól félek, hogy a mostani telefonok összetörnek ha véletlen kiejti a lányom a kezéből

2014. ápr. 9. 21:49
 5/29 anonim ***** válasza:
A galaxy mini a legrosszabb. Samsungból valamelyik S szériát válaszd, ár értékben az S Advance-t. Nekem lumia 800am van, de nem szeretem. Az új nokiák semmit nem érnek.
2014. ápr. 9. 21:54
 6/29 anonim ***** válasza:

nekem már kicsit nagyobbak a gyerkőcök, 5,5 és 4 évesek, de egy éve megvan a telóm, egy nokia asha 311

[link]

a képernyője nagyon strapabíró, Gorilla üveg,és polárszűrős, ami tök jó, visoznt csak 3 hüvelyíkes, tehát ne ma legnagyobb, van aki inkábba szélesebbet-nagyobbat szereti, nekem bőven elég...

A processzora 1 Gigás, gyorsan tölt, nem tököl. Az alapfunkciók száma és a testreszabhatósága bőven jó volt ennyi pénzért, kicsi és korrekt árfekvésű teló volt anno, mostanra már sok jobb van nála, de én szeretem :)

Mondjuk alapból nem nagyon kerül a kezükbe, de azért elkérik néha játszani meg kamerázni, bírja a strapát rendesen. Nem is cserélem le semmiképp ha nem muszáj.

2014. ápr. 9. 21:55
 7/29 anonim ***** válasza:
Nekem most még egy ace 2-m van. Nincs vele bajom, de modernebbet akarok. Így egy S4-et fogok venni jövőhónapban.
2014. ápr. 9. 21:59
 8/29 A kérdező kommentje:
Én az S 3 telefont néztem ki.
2014. ápr. 9. 22:03
 9/29 anonim ***** válasza:
nekem van egy HTC One V és egy Iphone 4, a gyerek most kap szülinapjára egy Blackberry curve 9320-at. De hogy őszinte legyek a leginkább amivel valaha meg voltam elégedve az a régi Nokia 3210-es volt.. azt ejtettem fürdővízbe, wc-be , sokszor leejtettem és még működött.. ezeket leejtem egyből betörik a képernyő, vízbe esne azonnal tönkre menne
2014. ápr. 9. 22:08
 10/29 anonim ***** válasza:
47%
nokia lumia, nem engedem vele játszani a gyerekeket, mert nem arra való, de én már leejtettem párszor, nem lett baja, de ez inkább csak a szerencsének köszönhető szerintem
2014. ápr. 9. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!