Anyukák! Megvagytok elégedve a DM saját márkás termékeivel?
Használom már 2,5 éve a törlőkendőjét és egyéb babás termékeit. Nekem ezek beváltak, kivéve a pelenka. Sajnos utóbbi nem jött be :(
Viszont ma nézelődtem a boltban és szinte minden területen találtam saját márkás terméket, ami egyrészt ezerszer olcsóbb, mint a normál "márkás" termék, másrészt csábít a kipróbálása.
A tusfürdőjét, samponját és a balzsamját már vettem régebben, azok jók voltak.
Viszont a többi egyéb terméknél nem tudom, hogy merjek-e kockáztatni?
Most vettem folyékony szappant és mosogatószert.
Viszont a gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmények is érdekelnek és a háztartás többi területén lévő is (pl. mosógéptisztító folyadék, stb).
Mondanátok pár véleményt?
Wc papírt, papírtörlőt mindig az övéként veszem. Ez nem feltétlenül olcsóbb, mintha pl zewa-t vennél, de jó. Sőt.
Popsitörlőt szoktunk venni, papír zsepit, folyékony szappant, mosóport, folyékony mosószert és folteltávolító szappant. Az szuper.
Én a saját márkás színfogó kendőjüket is szeretem, van olyan jó, mint az agyonreklámozott társai. Olcsóbb és ugyanúgy nem fogják össze a holmik egymást a mosógépben.
Szeretem a Senkmit szebb szalvétákat (puhák, többrétegűek, szépen), az illatgyertyákat is szívesen veszem, illetve pl. wc-be kézmosásra a folyékony szappan utántöltőjüket (ebből is ha jól emlékszem a piros kereszteset, ami antibakteriális).
Ami még szerintem nagyon jó ár-érték arányú az a 30 darabos törlőkendők (olyasmi, mint a domestos törlőkendő)- higiénikusm nagyon jó a lila színűnek az illata és klb. fele annyiba kerül, mint a domestosos.
Vettem már saját márkás bio élelmiszert is (a kisfiamnak a tönkölybúzás alacsony sótartalmú rágcsálnivalón át a fűszerig, teáig), ezek maximálisan jók- illetve már vitamint is (folsavasat, sima magnézium drazsét, c-vitamint is- teljesen rendben volt.
Tényleg érdekes, hogy mindenkinek más jön be... :)
Nekünk (és a barátnőméknek is) nagyon bejött pl. a DM-es pelenka.
Viszont a popsitörlőjüket nem annyira szeretem, nálam abból a zöld Pamperst nem veri egyik sem. Inkább azt veszem meg nagyobb mennyiségben, ha akciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!