Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen a védőnőtök? Meg...

Milyen a védőnőtök? Meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 17:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen,maximálisan.

Nagyon kedves nő.Van egy 3 éves lánya.

Sokszor ad tanácsot saját tapasztalata alapján.

Amugy is okos,és érti a szakmáját.

Jól kijövünk :)

2013. máj. 15. 17:50
 2/16 anonim ***** válasza:
A volt védőnénink rendes (most épp ő is gyeden van)egyidősdek vagyunk,nem kötözködött soha de a helyettes védőnéni is rendben van.Mindkettőért hálát adok hogy ilyenek.
2013. máj. 15. 17:50
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem, eddig egy védőnőnkkel sem voltam megelégedve, pedig a mostani a 4.(költöztünk, védőnőváltás volt).

Általában elmondható róluk, hogy a kérdéseimre nem adtak konkrét választ, (szakmai tudásuk hiányos), nincs megfelelő empátiás készségük sajnos.

Biztos vannak jó védőnők, de nekem még nem sikerült ilyet kifognom!

2013. máj. 15. 17:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen, maximálisan. Nagyon kedves, jó indulatú, teljesen kismama- és bababarát. Miatta nem jelentkezem majd át, költözésnél, hogy ne kerüljek máshoz. (A távolság pedig egy ekkora kis városban nem olyan lényeges, szóval a védőnénivel sem kiszúrás a dolog.)
2013. máj. 15. 17:56
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat, mentek a zöld kezek és várok még :-).

Én is meg vagyok elégedve a védőnőnkkel. Annyian szidták itt a védőnőket, reménykedtem, hogy ilyen válaszokat kapok:-)

2013. máj. 15. 17:56
 6/16 anonim ***** válasza:
A miénk konkrétan tesz ránk nagy ívben. Nem jön,mert sok a dolga. Ezt mondja, ha összefutunk. Mellesleg sosem mondott á-t, vagy bé-t. A "lehet"-ekkel meg tele van a ......
2013. máj. 15. 17:57
 7/16 anonim ***** válasza:

Meg vagyok vele elégedve.2x volt nálunk mióta a lányom megszületett(6 hónapos).Egyszer mikor hazajöttünk és egyszer 4 hónapos korában a hozzátáplálás miatt.

Jöhetne sűrűbben nem bánnám ha mondjuk havonta azért kijönne.

Egyébként rendes.(Zala megye)

2013. máj. 15. 17:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Teljesen meg vagyok vele elégedve. 9 hónapos a babám, minden hónapban jön. 2-3 nappal előtte felhív időpontot egyeztetni, percre pontosan érkezik. Szinte mindenre tud válaszolni, nem cseszeget, nem ijesztget, nem beszél hülyeségeket. Ha valamit nem tud őszintén megmondja. Ilyen még csak komolyabb orvosi kérdésekben fordult elő és mondta, hogy megbeszéljük, ha megyünk a gyerekorvoshoz (akkor is ott szokott lenni). Bármikor hívhatom, megadta a mobilszámát.
2013. máj. 15. 18:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Nemsokára meg is születik a fiam, de eddig is mindenben segített, mindenre választ kaptam tőle. Neki van már 3 gyereke, a legnagyobb 18, a legkisebb 8 éves, úgyhogy igazából van némi rálátása a dolgokra. Amit negatívumként tudnék említeni, hogy megbeszéljük, hogy ekkor és ekkor jön látogatni, de mindig késik 1-2 órát (persze egy nap több helyre is megy és mindenhol megenged magának némi csúszást), de ettől eltekintve igen körültekintően végzi a munkáját.
2013. máj. 15. 18:10
 10/16 gabszem ***** válasza:
aranyos meg fiatal, de igazából sose volt nagy segítség. 1x volt nálunk 15 hónap alatt...
2013. máj. 15. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!