Milyen a védőnőtök? Meg vagytok vele elégedve?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 17:49
11/16 anonim válasza:
1 éves koráig havonta jött, de minek. Jött, hogy megbeszéljük, hogy a következő héten mikor menjek be, hogy megmérje. Frissdiplomás, nincs gyereke, ez még nem lenne baj, de nulla empátia, kommunikáció mint olyan nem létezik nála. Anyukatárs mesélte, hogy a kisebbikhez ment mert megbeszélte, és a nagyobbik mellett elment a szobában szótlanul. Szakmailag is vannak kifogások, ha kérdezek, sokszor nem tud értelmeset válaszolni, ha mondok vmit, hogy nem úgy csinálom, ahogy javasolta, akkor arra sem mond semmit, azt sem, hogy megértette, azt sem, hogy ejnye-bejnye, vagy hogy majd meglátjuk. Szerencsére vannak szakmailag és emberileg is odavaló védőnő ismerősök, akik segítenek telefonon, emailben, ha elakadok.
12/16 anonim válasza:
Idős, ráérős, komótos :D! Ha van valami akkor az utcánkban lakó fiatal védő nénivel beszélünk :)....
13/16 anonim válasza:
Az első fiamnál egy kedves rendes ,felkészült fiatal védönénink volt aki mikor látta hogy magam alatt vagyok az elsö hetekben minden nap jöt hozánk beszélgetni,de ö elment szülni ,kaptam egy frissen végzetett nulla kedveség felkészültségel ,éssöbb költöztünk és másik védönöhöz kerültünk egy kedves idösebbhez ,ö a mai napig megkérdezi hogy vanak a fiaim pedig már nagyok ,kislányomnál bár mit kérdeztem tudott hasznosat mondani ,vele szintén megvagyok elégedve .
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is, még jöhetnek válaszok:-)
2013. máj. 15. 19:15
15/16 anonim válasza:
2 védőnőm volt, az egyik egy maximalista főnökösködő volt, aki meg akarta szabni miből mennyit egyek, grammra be akarta szabályozni a terhesség alatti hízásom, azt, hogy mi legyen a babakelengyébe stb.
Szerencsére elköltözünk még szülés előtt, de most sajnos egy friss diplomásat fogtam ki (ahogy látom, ezekkel mindenütt gond van).
0 tapasztalat, gyereke nincs, érezni, hogy csak a száraz tankönyvi anyagokat mondogatja nekem.
Emiatt jól rám is szált, mert noha nem volt semmi baja a fiamnak, egy időben nem hízta meg a tankönyvekben elvártat...
Sajnos védőnőt váltani nem lehet, ha lenne ilyen, azonnal lecserélném.
Amit tudok a babákról, annak 95%-át az internetről tudom, nem tőle.
16/16 anonim válasza:
Ellenszenves, sunyi, kétszer meggondolom mit mondok a jelenlétében mert azonnal nyomja tovább az információt, persze csak amit felhasználhat ellened. Errõl sajnos saját magamnak kellett megbizonyosodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!