Mennyi Szocpolt tudnánk igénybevenni 3 gyermek esetén?
Elég kicsi lakásban élünk ,és jön 3. baba tervezett volt!
40 nm ,a lakásunk és valamit ki kell találnunk!
És a szocpolra gondoltunk!!
hogyan működik kik hogyan igényelhetik!!
köszönöm előre is
A "kedves" kérdező törölte az egyébként normális, de neki nem tetsző válaszomat.
Hát gratulálok hozzá.
Azért leírom még egyszer, hogy
1. csak gratulálni tudok a 40 nm-re felelősen, tudatosan "TERVEZETT" 3. csodálatos gyermekhez.
2. Nem értem, miért reagálsz ilyen felháborodott sítlusban, hogy mások csodálkoznak azon, hogy ilyen körülményekre (100 eFt-os csúszást hónapokig kapargatni össze, bar (khr inkább már egy pár éve) lista, nyomorgás egy 1-1,5 szobás kis lakásban 5-en). Ha kiírsz egy kérdést, fogadd el kérlek, hogy lesznek olyanok, akik nem szimpatizálnak valamivel, ehhez jogunk van.
3. "szuper", hogy a lakásproblémátok megoldásához is "természetesen" az adófizetők pénzét kívánod igénybe venni (pedig NINCS most szocpol, félszocpol stb. lehetőség használt lakásra), ahelyett, hogy saját erő szóba jönne.
4. Fel mertem tenni azt a kérdést, hogy vajon hol vannak ilyenkor azok a válaszolók, akik buzdítanak, hogy "sok jó, kis helyen is elfér"- akkor most hogy is van ez? Mégsem fér el a sok jó kis helyen? :)
5. Ha "okosan" csináljátok, legalább a 3 gyereknek minden ingyen lesz és 8 évig lehetsz otthon 25 eFt-ért főállású anyaként- reméljük, ezt az állam már nem támogatja szocpollal is.
6. "jó" úton haladtok, ugyanilyen meggondolt, sikeres "TERVEZÉST" ajánlok, gratulálok a kicsihez, jöhet a 4. kis csoda is, hiszen sok jó kis helyen is elfér :)
(a rossz hírem számodra az, hogy nem jár különösebb támogatás a következő x gyermekre már, felesleges bedőlni a médiának, még a 300 eFt-os kelengyepénz is választási beetetés volt, reméljük, nem ezen tervezted berendezni a 3. kis családtag szobasarkát)
A "hálás" kommentjeidben sem muszáj káromkodni ám, szívesen :)
Köszönöm a válaszokat ,és a kérdésemre is!
Viszont máskor csak a kérdésre válaszoljatok ha kérhetem és nem kell belemászni a kérdező életébe le lehet pattanni a témáról !
Köszönöm!
Ja és miért az normális aki albérletbe szül gyereket??
Akár egyet is ? nem !!
Nekünk legalább saját a lakás bár kicsi de majd megoldódik!!
TÉMÁT LEZÁRTNAK TEKINTEM!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!