Hogy fizettetik vissza a szocpolt?
Mi 2 gyerekre vettük fel és elváltunk mielött egy is született volna.
Nagyon durva a vissza fizetés. Elöször is rögtön kölcsönként fog szerepelni. A bank fele kell az összeget vissza fizetni+az akkori kamattal + az állam fele a jegybanki aplapkamat kétszeresét. Ezt mind 4 évre vissza menöleg kell arra a részre ami az 1 gyereket jelenti. Nem lesz kevés összeg, ha tényleg nem akartok gyereket még ma jelentsd le mert minden hónapra kell a kamatot+jegybanki alapkamat kétszeresét így számít a következö 4 hónap is, hogy legalább azt ne kelljen vissza fizetni.
em akarlak riogatni de lehet több lesz a kamatok mint amennyi az egy gyerekre felvett rész.
Lehet jobb lenne ha találnál egy orvost aki kiadna egy kamu papírt neked.
Egy gyerek volt, és 2re írtunk alá.
Közben meggondoltuk magunkat és nem akartunk másodikat.
Egyik hónapban megjött a fizetés és mentem levenni, amikor az atm nem adott ki semmit, azt írta nem áll rendelkezésre a kért összeg.
Bementem a bankba és rákérdeztem. Ott mondták, hogy mínusz 1 millió a számlám, mert a szocpolt ráterhelték.
Volt ilyen olyan amolyan kamat is, és ha nem rendezem, akkor végrehajtó hajtja be.
Szerencsére volt megtakarítás és abból kifizettük.
Ez 2008ban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!