Mennyi Szocpolt tudnánk igénybevenni 3 gyermek esetén?
Elég kicsi lakásban élünk ,és jön 3. baba tervezett volt!
40 nm ,a lakásunk és valamit ki kell találnunk!
És a szocpolra gondoltunk!!
hogyan működik kik hogyan igényelhetik!!
köszönöm előre is
Hát ez érdekes mert azt hallottam használtra is lehet.
amugy nekem nincs csak haszonélvezetem lesz egyszer!
de bárlistás vagyok az nem baj?
Ez magánügy azthiszem!!
Sajna belecsúsztam egy kis hitelnemfizetésben , 100.000ft van csak szó amugy már fizetgetem vissza!!
hát így lehet bevállalni!!
A kérdésemre kéne válaszolni nem turkálni a magándolgaim közt!!
Nincs félszocpol, csak újépítésű ingatlanra lehet igényelni, arra is csak akkor, ha megfelel a feltételeknek, és igen, a negatív KHR akadály sajnos.
Ez egy megbízható oldal, kérdezhetsz is, hamar válaszolnak:
Hát akkor felejtős úgy ahogy van hát ez fa...sza,tök jó!!
a páromnak meg van nevén lakás is meg hitel is!!Meg lízingelünk egy házat is csak ott lakik az após !!
ha van tartozásod akkor nem lehet igényelni a szocpolt. akkor sem ha a gyerekekre már igényeltetek valamilyen állami támogatást.
használt lakásra nincs szocpol.
nálatok azt hiszem min. 70nm-esnek kéne lennie az új háznak amit vesztek. ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha 100E forint visszafizetése is ekkora probléma akkor hogy vennétek fel 10M hitelt a szocpol mellé?
egyébként az igénylése is 50E Ft körül van, abból inkább fizesd ki a tartozásod felét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!