Csinaltok emlekdobozkat gyermekeidnek? Hogy nezz ki, mik vannak benne?
Hát igazából neve eddig nem volt a doboznak, de akkor mostmár van. :)
Egy kis disney-s dobozkában gyűjtök dolgokat, amit később megmutatok majd a lányomnak.
Eddig ezek vannak benne: kórházi nevtabla, karszalag, koldokcsat, első pelus, ilyesmi.
Egy szép lapra felirtam pár eseményt, pl mikor bújtak ki az első fogai, mikor állt fel először.. :)
Később gondolom belekerül még az első hajtincse, kiesett fogacska stb. Ez még a jövő titka. :)
Ezeknek én speciel örültem volna, ha annak idején összegyűjtik nekem.
Szerintetek egy ilyen emlékdoboznak fiúgyerekek is örülnének nagyobb korukban? Nekem két fiam van. Csak mert szerintem egy ilyen dolgot inkább a lányok értékelnének jobban, vagy rosszul gondolom?
Egyenlőre még nem csináltam a dolgaiknak szép dobozt, de gondolkodtam rajta. Mindkettejüknek megvan a karszalagja, köldökcsatja, az első kettő pozitív teszt, néhány UH-os kép (bár ezek nem valami jó minőségűek, 4d-n nem voltam egyikkel sem.)
Őrzöm a fogakat,bölcsis-ovis-sulis rajzokat,remekműveket,az első hajtincset,szülinapi meghívókat egy dobozban,és külön albumban a képeket,amiket majd 18 éves korukban kapnak meg a fiaim.
Most még csak egy IKEA-s doboz,név nélkül,de akkor majd készítek valami körítést is:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!