Milyen nevet választottatok a születendő lányotoknak?
Figyelt kérdés
Kivi vagyok, h ti mit választottatok!:)3hónapos pocis:)2009. dec. 19. 10:22
21/38 anonim válasza:
Evelin 7 éves lesz 27-én Vivien 7 hónapos lesz 21-én
22/38 anonim válasza:
Sara Victoria lesz.
37 hetes pocis
23/38 anonim válasza:
Emma Rebeka :) Közös döntés alapján
Odavagyok az Enikő és a Mikolt nevekért is ...
24/38 anonim válasza:
Az én lányom Szonja Szófia! Üzenem a Szonjás kismamának, hogy ne izguljon a Szonják ilyenek nekem is ráhúzott 10 napot!!
26/38 anonim válasza:
Nekünk a Villő volt a kislánynevünk, de kukacosunk született.
28/38 anonim válasza:
Az én lányomat is Tamarának hívják :-) (de Ő már 12 éves) van egy 1 éves fiam, és most újra babát várok ha lány lesz akkor Nina lesz.
29/38 anonim válasza:
A nagylanyom Dzsenifer, a kicsi Lara, a pocaklakot meg nem tudjuk, de ha kislany lesz Grace lesz.
30/38 anonim válasza:
Veronika, ha lány lesz. Nyáron Péterünk született :)
/A Tamara kislánykorom óta dédelgetett név volt a Pöttyös Panni miatt, de a férjemnek nem tetszik. Mondjuk még meg tudnám szerettetni vele talán, de a Veronika is tetszik/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!