A kislányom nem engedi, hogy mellettem aludjon a párom. Ez meddig lesz így?
Szerintem elöbb kellett volna átszoktatnod 1 külön ágyba.Amugy a gyerek akkor is hisztizik ha kisteso jön és mondjuk az ő régi ágyát kapja.Gondolj bele milyen érzés lehet neki.Úgy érzi a párodat választod helyette.Ez 1 új hrlyzet,új családtag érkezett.Adj neki időt párod menjen el addig séta vagyvalami amiv a kislány elalszik.Ne tedd ki ilyeneknek a lelkét.
DE kérdezém tőled mielőtt költözött a párod hová gondoltad fektetni?Elbeszélgettél a lányoddal ,hogy nálatok él mától a párod?
Azt hogy a kislány veletek aludjon én nem tartom egészségesnek de azt sem,hogy hirtelen menjen máshová aludni mint amit megszokott.Igaz,hogy a te ágyad,de te szoktattad oda.Szóval lassan szoktasd ki,de ne a párod miatt,mert abból csak hiszti meg vita lenne.
"Sajnos születése óta egyedül nevelem, ezért születése óta velem alszik."
"ezért"??? Bocs, de nem látom az ok-okozati összefüggést... Most akkor te nem akartál egyedül aludni az ágyadban, azért szoktattad oda a kislányodat születésétől? Ugye rosszul értettem? Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!