Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kislányom nem engedi, hogy...

A kislányom nem engedi, hogy mellettem aludjon a párom. Ez meddig lesz így?

Figyelt kérdés
Párom ma hozzánk költözött. A kislányom jól ismeri most mégis utálatos vele. Nem engedi, hogy velem aludjon, lezavarja az ágyról és hisztizik. Meddig fogja ezt csinálni? Eddig mindig velem aludt, most sem tenném külön szobába, csak külön ágyba. Amúgy két éves és imádja a páromat.
2014. ápr. 3. 20:10
1 2 3 4 5
 31/47 Jégtánc ***** válasza:
88%
Nemhiába kellene alapból külön ágyba szoktatni.Az hogy a kisgyerek most "sokkot" kap azt egyedül anyukájának köszönheti.Ha esetleg férjhez megy az anyuka,akkor is ez lesz?Vagy ha netán beteg kesz,vagy korházba kerül? Nem kívánom senkinek,de mindentől függetlenül szerintem ideje lenne egy kis önállóságra szoktatni szép lassan.
2014. ápr. 3. 21:03
 32/47 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem elöbb kellett volna átszoktatnod 1 külön ágyba.Amugy a gyerek akkor is hisztizik ha kisteso jön és mondjuk az ő régi ágyát kapja.Gondolj bele milyen érzés lehet neki.Úgy érzi a párodat választod helyette.Ez 1 új hrlyzet,új családtag érkezett.Adj neki időt párod menjen el addig séta vagyvalami amiv a kislány elalszik.Ne tedd ki ilyeneknek a lelkét.

DE kérdezém tőled mielőtt költözött a párod hová gondoltad fektetni?Elbeszélgettél a lányoddal ,hogy nálatok él mától a párod?

Azt hogy a kislány veletek aludjon én nem tartom egészségesnek de azt sem,hogy hirtelen menjen máshová aludni mint amit megszokott.Igaz,hogy a te ágyad,de te szoktattad oda.Szóval lassan szoktasd ki,de ne a párod miatt,mert abból csak hiszti meg vita lenne.

2014. ápr. 3. 21:04
 33/47 Jégtánc ***** válasza:
100%
*lesz
 34/47 A kérdező kommentje:
Sajnos születése óta egyedül nevelem, ezért születése óta velem alszik. Próbáljuk másik ágyba fektetni, de nem marad ott.
 35/47 A kérdező kommentje:
Nagyon örült, amikor megtudta, hogy a párom hozzánk költözik. Nem is volt semmi gond, csak a fürdés után mikor mondtam, hogy másik ágya lesz.
2014. ápr. 3. 21:09
 36/47 anonim ***** válasza:
71%

"Sajnos születése óta egyedül nevelem, ezért születése óta velem alszik."

"ezért"??? Bocs, de nem látom az ok-okozati összefüggést... Most akkor te nem akartál egyedül aludni az ágyadban, azért szoktattad oda a kislányodat születésétől? Ugye rosszul értettem? Ugye?

2014. ápr. 3. 21:11
 37/47 anonim ***** válasza:
90%
ez kamu kérdés.. 1 órája itt ül a gépnél.. ha igaz lenne amit ír a szerelme épp odaköltözik, a gyereke hisztizik, tuti nem itt ülne :) vagy baromi szar anya és élettárs :D
2014. ápr. 3. 21:13
 38/47 A kérdező kommentje:
Nem a gép előtt ülök, a párom tv-t néz a kicsi pedig az ágyban ül és szipog.
2014. ápr. 3. 21:18
 39/47 anonim ***** válasza:
4%
Nézd én véleményem az.A kicsi maradjon ma este veled.A párod pedig feküdjön a kicsi ágyába addig.De had pihenjen a kislány .Új nap új élet adj kis időt neki.Megkell szoknia.
2014. ápr. 3. 21:25
 40/47 anonim ***** válasza:
69%
Amíg a farok csóválja kutyát...
2014. ápr. 3. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!