Másfél éves kislányom még mindig cicizés közben és mellettem alszik. Szerintetek ez jó?
azért az érettségire válaszd majd el
párod nem unja már, hogy a gyerek alszik rajtad?
Ha nektek jó, akkor nekünk is.
Ez csak rátok tartozik, tőlünk kérdezed, hogy ez jó-e nektek? Ezt neked kell tudni. Van, akinek jó így, van, akinek nem...
Szerintem amúgy nem jó, mindenkinek kényelmesebb lenne a saját helyén, és a rácsos még egy gyereknek sem törte el a kezét, lábát.
az én lányom 20 hós szintén így alszik :-) sajna nincs szivem elvenni tőle még :-( tudom sokan azt monhák hogy úristen, és ellenzik ezt, de neki ez olyan mint másnak a cumi, arra bezzeg nem mondják h úristen,mikor a 3 éves gyerek még mindíg cumizik!!
szóval sztem amíg még bírod,nem nagy teher ís nem fáj, addig had aludjon így, aztán vagy leszoktatod ha nagyobb lesz vagy magától lehet elhagyja :-)
Az én 19 hónapos fiam is cicivel alszik el még mindig, bár beteszem a saját ágyába. Belőle kiindulva, kiborulna, ha este nem kapna cicit, gondolom, a Te Babád is így van ezzel. Márpedig, ha nektek így jó, így működik, akkor nem sok értelme van rágódni a dolgon.
Szüksége van rád a biztonságérzethez, szerintem add meg neki ... Pár év múlva hiányozni fog a bújása :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!