Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kislányom nem engedi, hogy...

A kislányom nem engedi, hogy mellettem aludjon a párom. Ez meddig lesz így?

Figyelt kérdés
Párom ma hozzánk költözött. A kislányom jól ismeri most mégis utálatos vele. Nem engedi, hogy velem aludjon, lezavarja az ágyról és hisztizik. Meddig fogja ezt csinálni? Eddig mindig velem aludt, most sem tenném külön szobába, csak külön ágyba. Amúgy két éves és imádja a páromat.
2014. ápr. 3. 20:10
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
88%
szerintem ha két éves, akkor nem kéne köztetek aludnia rendszeresen. Nyilván nem baj, ha néha igen, de lassan talán annak lesz itt az ideje, hogy a saját szobájában aludjon majd...
2014. ápr. 3. 20:29
 12/47 anonim ***** válasza:
93%
Nem gyereknek a saját ágyában a helye. És apaként sem rajonganék érte ha a gyerekem egy férfival aludna egy ágyban.
2014. ápr. 3. 20:30
 13/47 A kérdező kommentje:
Ő is nagyon szereti a kislányt, szerintem megengedné. Teljesen tanácstalan vagyok.
2014. ápr. 3. 20:32
 14/47 anonim ***** válasza:
98%

Hát mondjuk előbb kellett volna gondolkozni, ez nagy sokk neki - nem elég, hogy itt a párod, még külön is kell aludnia, nem csoda, hogy haragszik rá.

Már mindegy, ezt elszúrtad... mondjuk vidd át a szobájába, és várd meg, míg elalszik. Ha nagyon veri magát, akkor se engedj, légy határozott, ha kell, tizenötször vidd át.

Vagy átmeneti megoldásként maradjon az ágyon, ti meg menjetek le a földre aludni (mondhatnám fordítva is, de akkor kiátkoznak innen).

Azt viszont semmiképp se tedd, hogy magatok közé engeditek, mert onnan aztán tényleg nehéz lesz leszoktatni, ráadásul a szexet is totál aláássa. Habár azt egy kis ideig szerintem most amúgy is szüneteltethetitek, mert a kiscsajszi éber alvóvá válik, és a legképtelenebb időpontokban fog megjelenni.

2014. ápr. 3. 20:38
 15/47 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon jót tesz neki, hogy elkényeztetitek, hajrá.
2014. ápr. 3. 20:39
 16/47 anonim ***** válasza:
98%
és ez most komoly hogy míg a gyereked hisztizik, a pasi épp nem tudja mit csináljon, menjen vagy maradjon te ülsz a gép előtt tanácsokat várva? megmondtuk mit csinálj...
2014. ápr. 3. 20:40
 17/47 A kérdező kommentje:
Nincs külön szobája, túl kicsi még hozzá és amúgy sem alussza végig az éjszakát.
2014. ápr. 3. 20:45
 18/47 anonim ***** válasza:
61%

Mi az, hogy egy kétéves dirigál az anyjának? Megy az ágyába és kész. ha ordít, majd megbékél és megnyugszik. De ha engedzs neki, akkor nagyon hamar megfordul a helyzet: megtanulja, hogy ő dirigál neked (és mellesleg iszonyúan tönkreteszed őt magát ezzel).

Én inkább azt kérdezem, hogy miért tolod magad és a párod KÖZÉ a gyereket és miért tolod a gyerekre a felelősséget? Ezt az ágy-hisztit mindig aok a nők csinálják, akik nem akarnak a párjukkal lefeküdni (na nem aludni...), és a gyereket hozzák fel ürügyül.

Tessék szépen felnőttként viselkedni, ha már szülő vagy! A gyerek megy az ágyába, te pedig a pasid mellé.

2014. ápr. 3. 20:45
 19/47 anonim ***** válasza:
91%

"Nincs külön szobája, túl kicsi még hozzá és amúgy sem alussza végig az éjszakát."

Ne kifogásokat keress, hanem ha már KÉRÉST írtál fel, talán tedd azt, amit javasoltunk.

2014. ápr. 3. 20:48
 20/47 anonim ***** válasza:
79%

Eleve nem kellett volna ezt az együtt alvást bevezetni. Veszélyes is. Rosszat álmodsz, és úgy mozdulsz véletlen, hogy baja eshet a babának.

A legrosszabb, ha ezt az együtt alvós dolgot kiterjeszted a párodra is, és immár 3-an alszotok az ágyban. A baba menjen a saját ágyába aludni.

Mi soha nem aludtunk a szüleink ágyában, és mégis felnőttünk.

2014. ápr. 3. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!