A kislányom nem engedi, hogy mellettem aludjon a párom. Ez meddig lesz így?
Hát mondjuk előbb kellett volna gondolkozni, ez nagy sokk neki - nem elég, hogy itt a párod, még külön is kell aludnia, nem csoda, hogy haragszik rá.
Már mindegy, ezt elszúrtad... mondjuk vidd át a szobájába, és várd meg, míg elalszik. Ha nagyon veri magát, akkor se engedj, légy határozott, ha kell, tizenötször vidd át.
Vagy átmeneti megoldásként maradjon az ágyon, ti meg menjetek le a földre aludni (mondhatnám fordítva is, de akkor kiátkoznak innen).
Azt viszont semmiképp se tedd, hogy magatok közé engeditek, mert onnan aztán tényleg nehéz lesz leszoktatni, ráadásul a szexet is totál aláássa. Habár azt egy kis ideig szerintem most amúgy is szüneteltethetitek, mert a kiscsajszi éber alvóvá válik, és a legképtelenebb időpontokban fog megjelenni.
Mi az, hogy egy kétéves dirigál az anyjának? Megy az ágyába és kész. ha ordít, majd megbékél és megnyugszik. De ha engedzs neki, akkor nagyon hamar megfordul a helyzet: megtanulja, hogy ő dirigál neked (és mellesleg iszonyúan tönkreteszed őt magát ezzel).
Én inkább azt kérdezem, hogy miért tolod magad és a párod KÖZÉ a gyereket és miért tolod a gyerekre a felelősséget? Ezt az ágy-hisztit mindig aok a nők csinálják, akik nem akarnak a párjukkal lefeküdni (na nem aludni...), és a gyereket hozzák fel ürügyül.
Tessék szépen felnőttként viselkedni, ha már szülő vagy! A gyerek megy az ágyába, te pedig a pasid mellé.
"Nincs külön szobája, túl kicsi még hozzá és amúgy sem alussza végig az éjszakát."
Ne kifogásokat keress, hanem ha már KÉRÉST írtál fel, talán tedd azt, amit javasoltunk.
Eleve nem kellett volna ezt az együtt alvást bevezetni. Veszélyes is. Rosszat álmodsz, és úgy mozdulsz véletlen, hogy baja eshet a babának.
A legrosszabb, ha ezt az együtt alvós dolgot kiterjeszted a párodra is, és immár 3-an alszotok az ágyban. A baba menjen a saját ágyába aludni.
Mi soha nem aludtunk a szüleink ágyában, és mégis felnőttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!