Kislányom már csak mellettem hajlandó aludni éjjel kb 2 hete miért van ez?
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni miért van ez jőhet a foga vagy miért ilyen iszonyat nyügi de napkőzben is nyügős de kőzben jó kedve is van 7 és fél hós egy foga nincs..Mit csináljak hogy ujra a kiságyba aludjon mert őszintén megmondva félek hogy ráfekszem vagy ilyesmi...
Válaszokat előre is kőszi...
Nálunk is fogzás miatt gyakori éjszakai keléseknél voltak, akkor magunk mellé vettük, de miután kijött a fogacska minfig vissza tudtuk rakni a kiságyba, mert nem fájt neki, nem kelt fel aludt nyugodtan. Annak ellenére hogy nemlátszik az ínyének hogy dagadt, fáj nekik
mertvmozog az ínyben a fog ahony jön le.
Ha este ráfeküdnél ne félj felsírna feljajdulna, tapasztalat:)
aludj nyugodtan vele, te is kipihentebb leszel nappal és ő is!
Próbáldd ki hogy este kaja után bekened neki az ínyét dentinoxal, sokat segít jobban alszik elzsibbasztja az ínyét! Napközben is evés után ha nyügös bekenheted neki
Nappal nem olyan vészes mindig rág valamit őmlik a nyála szegénynek....látszik már a fehér csik az inyén és meg is van duzzadva az inye...akkor ezért nem alszik?
Már gondoltam arra hogy azért se mert mászkál a kiságyba és felébred rá..hát valamikor csak jól fog ismát aludni mert már este 7-8 tól reggel 7-8 ig aludt és kipihent volt meg én is most meg fáradt rólam nem is beszélve.
De megfogadom a tanácsod és kőszike.
Hát tévedsz nem azért alszik velem ha figyelmesen olvastál volna akkor észrevennéd hogy ki be pakoltam azt szerettem volna ha a helyén alszik.Máshol kőtőzkődj jó éjt...
Másik válaszolo kőszike szépen biztos jobb neki most velünk mivel ha nekem fáj a fogam iszonyat szenvedek rossz lehet az és nagyon fájdalmas mikor áttőri az inyt és feszit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!