Sok szülő miért ad ilyen rossz nevet a gyermekének?
Két Kevin is volt a játszótéren , a Dzsesszika (leírni is borzasztó rossz) is egyre gyakoribb , ismerek egy Rikárdót és Szibellát , 2 évesek. Mindegyiktől a hideg futkos a hátamon. És most jön a hab a tortán: [link]
Új nevek engednek meg. Ráadásul szülők !!! kérésére miatt engedélyezték. Amikor ezeket elolvastam , leestem a székről xD
Absa, Aglent, Áldás, Alirán, Amondó, Árlen, Ata, Bahar, Balzsam, Béke, Benke, Bere, Béta, Bojtorján, Cseresznye, Dió, Ében, Elif, Erátó, Fahéj, Fehér, Gesztenye, Göncöl, Györke, Harka, Hárs, Kara, Kilit, Küne,Létó, Március, Mikolt, Miron, Móka, Remény, Sáfély, Sáfrány, Sudár, Szeder, Színes, Témisz, Torna, Ozora, Zejnep.
akkor bemásolom:
Az üzenet küldője: Klapka
Az elküldés időpontja: tegnap 14:58
"előző vagyok, miért privátban fejted ki a véleményed nekem? kérdeztél, én válaszoltam, te már nyilvánosan nem vállalod? :D szép! nem meggyőzni.."
Az üzenet szövege: Mégegyszer mondom , hogy nem meggyőzni akarok másokat , de ha elolvasod a válaszokat a kérdésre , és a kommenteket a cikkre , akkor belátod hogy ezek nem valók egy embernek. Már azt is megfontalnám hogy kutyának, vagy macskának adjam , akkor egy embernek? Annyi szép nem túl gyakori név van (magyar is) hogy bőven lehet belőle válogatni. Az idétlen lány nevek (Szeder , Szamóca , Dzsesszika , Szibella) helyett mondjuk Zorka , Norina , Evelin , Enikő.
A fiú nevek (Rikárdó , Kevin , Daniló stb. ráadásul cigisz nevek) helyett Tamás , Krisztián , Martin , Zsombor , Keve.
Sokkal szebben hangzanak , és mégegyszer elmondom ezek a nevek a cigányoknál terjetebbek jobban.
a másik leveled is bemásoljam vagy leszállsz rólam?
Neked elmentek otthonról? Írsz egy regény hülyeséget , és azt állítod hogy én írtam. De kár hogy nem lehet hozzászólásokat törölni ):
Abban egyettértek veled , hogy a nevek amiket írtál valóban szebbek. De légyszíves SZÁLJ le rólam , és ne tégy úgy mintha én Írnék neked 1000 üzenetet. Vagy tudod mit? Másolj be még 1000 üzenetet , amiket valójában Te írsz , csak azt hazudod hogy én írtam , és nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!