Tényleg ciki melegítőben?
Én abban vagyok,ami kényelmes. Itthon laza melegítő egy feszülős trikóval,ha játszira megyünk szintén melegítő,mivel homokoznom kell a fiammal és nem bálba megyek. Szerintem sokan nem tudják,hogy vannak irtó nőcis melegítők is,nekem pl ilyen van,csak szürke: [link]
Farmert is hordok,meg csini ruhákat is,de amikor a gyerekkel nyomulok játszin/vonatnézőben,akkor inkább kényelmesen szeretek öltözni. Amúgy meg pont nem érdekel,hogy kinek nem tetszik az aktuális szettem,nem nekik és nem helyettük öltözök. Akinek nem tetszik,ne nézzen rám :-) egyszerű a képlet.
Otthon nem gáz a melegító, ha jó állapotú. De nem utcára való viselet. Max ha futni mész, de ahoz meg nem jó.
Soha nem mennék ki melegítőben az utcára.
Én sem a ciki szót használnám, de az én nézetem szerint nem utcára való a melegítő, én olyanokon sem szeretem, akiknek nincs gyerekük, tehát nálam ez nem anyukákra irányuló vélemény.
Igen-igen, vannak csinos melegítők, nekem is vannak márkás sportruháim, de edzőtermen kívül sehova nem veszem fel őket.
És igen, tényleg nagyon divatos mostanság a különböző Nike sportcipők (free, air max, lunar) utcai viselete, de szerinten tök bénán néz ki. Én sosem venném fel a saját korall sportcipőmet utcára.
Szia!
Szerintem egyáltalán nem ciki, nem gáz stb... Ez is egy öltözködési stílus.
Falusi vagyok, mindig jobban szerettem a kényelmes ruhákat. Hétköznapokra magassarkút és a kiöltözést soha nem választottam, úgy gondolom, hogy az ünnepekre, eseményekre való. Bár fiatal vagyok, de iszonyú sokat változott a világ rossz irányban. A párommal és a család összes többi tagjával mindig melegítőben jártunk ki sétálni a faluba. Itt senkit nem érdekel az, hogy ki van épp melegítőben vagy ki nincs. Olyan ruhát veszünk fel ami kényelmes, lehet futkározni benne stb... Lemegyünk a focipályára, focizunk, görkorizunk, vagy simán csak fetrengünk a fűben. Terhesség, kismamaság, anyukaság... tök mindegy melyik helyzetben vagyunk, a melegítő mindig jó. Ez egy SPORTOS öltözet! Ha még ismerik egyáltalán ezt a szót némely emberek. Nem is tudok mást mondani az olyan emberekre akik azt hiszik, hogy lepukkant egy olyan anyuka aki már nincs kiöltözve, minthogy eltorzult gondolkodású. Tehát szerintem nyugodtan öltözz úgy, ahogy te szeretnél, amiben jól érzed magad. Ne foglalkozz másokkal. Egyébként én azokat szoktam kinevetni akik kiöltözve magassarkúba járnak az utcán de még menni sem bírnak és az összeállítás... valami borzalmas.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!