Vágyom harmadik babára, más is van így? Ciki 3gyerek?
Figyelt kérdés
Mindenki ugy néz ràm mintha ufo lennék ha szóba kerül..
Persze nem mostanàban mert a kissebb csak 9hónapos.
2013. szept. 17. 07:40
1/17 Jégtánc válasza:
Nekem nem ciki,3 van nekem is,ráadásul nagy a korkülönbség.Pont nem érdekel hogy más mit gondol.
2/17 anonim válasza:
Remélem, nem ciki, mert mi is legalább ennyit szeretnénk :)))) Ha megtehetitek anyagilag, akkor miért ne? Minket sem állít meg a szomszéd "Mariska néni" negatív véleménye. Nem ő neveli őket, hanem mi :)
3/17 anonim válasza:
Én most várom a másodikat, de hármat szeretnénk majd!
Akkor ciki amikor segélyre meg éhkoppra szülik! Egyébként nem!
4/17 anonim válasza:
Győrben mindenkinek 3 vagy 4 van és itt nem ciki. Éltem Nyíregyházán is na ott a 2 is ciki, a Plázában a pi cs@ úgy néz ha 1 gyerekkel mész be mint a véres ingre. Sztem városa válogatja. Hol laksz?
5/17 anonim válasza:
Cikinek tartjak az emberek de ne erdekeljen.Nekem 4 van.
6/17 anonim válasza:
Ha a nagy semmire vállalja valaki.
7/17 anonim válasza:
Nekünk is van egy 2 éves 3 hónaposunk, és egy 8 hónapos kislányunk, s mi is gondolkozunk 3. babában, persze nem most... mondjuk 7-8 év múlva... de mkikor erről beszélek sokszor én is azt érzem, hogy nem gondolnak normálisnak... én legszívesebben még most szűlnék harmadikat, de észnél kell lenni , majd ha úgy állunk évek múlva is anyagilag, akkor jöhet ( mondjuk sokszor mikor elindulok valahova a 2 picivel és is azt érzem, hogy azért egy 3. most elég necces lenne).
8/17 anonim válasza:
4-es!!!
"Győrben mindenkinek 3 vagy 4 van és itt nem ciki."
Ez nagyon cuki volt tőled! :) Én is Győrben lakom, és nekem pont 4 van. (igaz, az utolsó 2 nem tervezett ikerpár). De tényleg ha most belegondolok, jópár ovistársnál van 3 gyerek. És nem szegények, normál átlagos családok.
9/17 anonim válasza:
Mi legalább 3-4-et szeretnénk. Egyelőre 1 van. Pont nem érdekel ezzel kapcsolatban más véleménye. Ha el tudjuk tartani őket, és bírjuk idegekkel vállalni fogjuk.
10/17 anonim válasza:
8-as Nagyon szeretem a városotokat és büszke vagyok, hogy én és a gyerekeim is már Győrieknek mondhatjuk magunkat! Éljenek a nagycsaládosok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!