Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vágyom harmadik babára, más...

Vágyom harmadik babára, más is van így? Ciki 3gyerek?

Figyelt kérdés

Mindenki ugy néz ràm mintha ufo lennék ha szóba kerül..

Persze nem mostanàban mert a kissebb csak 9hónapos.

2013. szept. 17. 07:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sajnos én olyan városban élek-BAZ megye-ahol sok a megélhetési gyerekvállaló,és itt ciki.Rendkívül utálom, hogy szinte magyarázkodnom kell,hogy nekem miért van 3.Pedig pont lesz..m mások véleményét, de néha nyílik a bicska a zsebemben, amikor egy kalap alá vesznek a társadalom bizonyos rétegeivel, csak a gyermekeim száma alapján.ebben a kisvárosban amúgy is nagy divat más pénztárcájában turkálni és mindenki ismer mindenkit.HA az indokom az, hogy egyszerűen szeretem a gyerekeimet és legszívesebben mégegyet vállalnék, egyszerűen hülyének néznek.Amúgy ismered a viccet? Ha 3 gyereked van: cigó vagy, ha 4 akkor keresztény!?
2013. szept. 17. 13:29
 12/17 A kérdező kommentje:

Nógràd megyében lakunk....

Itt ciki;(

Nem érdekel amugy, csak sajnàlom hogy úgy néznek râm mint egy bolondra....

Sajnos a csalàdunk is;(((

Van egy 3évesem és egy 9hónaposom.

De jó lenne kus korkülonbséggel még egy.

Köszönöm a vàlaszokat!!!!!! Nagyon jól estek!!!!;)))

2013. szept. 17. 22:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát igen Nógrád kezd felzárkózni Borsod és Szabolcs után sajnos. Ne érdekeljen én hiszek benne, hogy a világ változhat és egyszer ezekben a megyékben divat lesz a 2-3-4 gyerek mint 20 éve, és nem csak a kisebbségre gondolok. Lesz megélhetés és mi is hazamehetünk Borsodba. ÁMEN
2013. szept. 18. 09:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Ámen!:)
2013. szept. 19. 07:53
 15/17 anonim ***** válasza:
En meg az 5. baban gondolkodom:D
2013. szept. 19. 09:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is győri vagyok és most várom a harmadikat:)
2014. febr. 1. 06:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Ciki? Így még soha nem gondoltam a gyerekvállalásra.Életetd adni, szeretni, nem ciki. Segélyre szülni, cumisüvegből kólát adni ciki...

Nekem kettő van, még kettőt, vagy hármat szeretnék.Imádom őket, és nekem senki ne mondja, hogy a nagycsaládosok mennyi pénzt kapnak az államtól, és hű de milyen jó, mert nem.

Imádom a gyerekeimet, és és rohadtul nem érdekel ki-mit gondol.

Szerintem az ciki, aki ezt cikinek gondolja!

2014. márc. 13. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!