Harmadik gyerek mert nincd munkahely?
Mennyire ismered jól azt az anyukát?
Mert lehet, hogy amúgy is terveztek harmadikat, csak kicsit későbbre, de ha már így alakul a munkahely, akkor bevállalják előbb. Miért ne?
Ha most elhelyezkedik nagy nehezen és két év múlva vállalná a harmadikat, akkor utána kezdődne elölről a bizonytalanság. Akkor inkább elég egyszer, addig meg a gyerekekkel van.
Amúgy a főállású anyaság is csak 25000 havonta, tehát nyilván tudja ő is, hogy majd dolgoznia kell GYED után.
Ha meg annyira jól megy apának, hogy ez nem számít, akkor biztos nem a "pénz miatt" vállalják a harmadikat, hiszen akkor kettővel is maradhatna otthon munka nélkül...
kb 1,5percig gondolkoztam rajta... aztán felkeltek a gyerekeim.
""miattuk"" nem kellek sehol, mert 4éve itthon vagyok, mert még kicsik, mert ajjaj.... Na ezek után mennyivel könnyebb az élet 3aprósággal, jah meg utána mi a francért csináltam az iskolámat mi lesz a szenvedélyemmel ha nem gyakorolhatom, mert ha 4év sok idő, akkor vajon 7-9év nem lesz az, könnyebben megyek majd vissza dolgozni 34évesen, mikor kb annyi ideje vakarom a seggem itthon, mint amennyit dolgoztam, és lehet akkor már fingom se lesz a munkához...
Szóval nem nem vállalok még egy gyereket. A fent leírtak, plusz már most kimerültem a gyerekeimtől, a 3. kicsi öngyilkossággal is felér agyilag. Nem old meg semmit se.
Kicsit ellentmondásos a dolog, szerintem.
Nyilván azért menne dolgozni, mert szükség volna a keresetére, de ha szül még 1 babát, akkor csak még kevesebb lesz a bevétel és több a kiadás.
Tehát szerintem ez csak egy álmagyarázat arra, hogy nem is akar igazából dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!