Tényleg ciki melegítőben?
Megmondom őszintén,itthon én is melegítőben vagyok,de ha megyünk sétálni a lányommal,akkor felöltözök rendesen.
Felveszek egy csini farmert,és egy blúzt,vagy valami egyberuhát,pici smink.Jól esik a lelkemnek legalább akkor kicsit nőcisebbnek lenni. :)
Most le fogtok pontozni, de idén pont, hogy divat a melegítő, mint a Nike Airmax és Free Run cipők. Szóval a sportosság, a laza öltözet.
Úgyhogy egyáltalán nem gáz melegítőbe utcára menni, sőt vannak testalkatok, amikre kifejezetten előnyös a bokánál gumis és felül lazább nacik. Szerintem jobban néz ki egy csini melegítő (összeillő alsó, felső), mint egy agyon mosott, kopott farmer.
Én nem szeretem a melegítőt az utcán, de pont nem érdekel, ha máson az van, ha neki az kényelmes. Én farmerban szoktam lemenni, nekem az is kényelmes. Itthon meg melegítő.
Ha normálisan nézel ki, nem vagy lepukkant.
Én ritkán viselek itthon melegítőt, jobban szeretek egy legginst és egy tunikát felvenni. Az utcára sem veszem fel. Persze nem ítélem el azt, aki ezt a viseletet választja, mindenkinek szíve joga.
Elvonatkoztatva tőled, én úgy gondolom, hogy sok nő azzal, hogy anyává válik, elkényelmesedik, és már nem az az első, hogy csinos ÉS kényelmes legyen az a ruha amibe belebújik, hanem már csak a kényelem számít. Kihangsúlyozom, hogy ezt általánosságban írom, és nem kifejezetten rád gondoltam!
Itthon én is melegítőben és pólóban vagyok. Sokszor rosszul és érzem miatta magam, mert megérdemelné a párom, hogy neki is kiöltözzek. Amikor a munkából, vagy bárhonnan megjövök, akkor felveszem ezeket az itthoni ruhákat, mielőtt elmegyek itthonról mindig átöltözöm.
Elég kevés ruhám van és azokra szeretek vigyázni, nem itthon elnyűni őket.
Mióta terhes vagyok, azóta nagyon diszkréten elkezdtem sminkelni. Valahogy azt érzem, hogy a leendő apának is és a kisfiamnak is jár, hogy szépnek lássanak, szeretnék tetszeni neki, illetve majd nekik.
Fodrászhoz, kozmetikushoz előtte is elmentem, de a sminkre most érett meg a késztetés.
Engem, nem érdekel mi a divat és az sem, hogy másnak hogy tetszik a felesége.:) A férjem és a saját véleményem érdekel. Nem azt a szót használnám, hogy ciki a melegítő az utcán, inkább azt, hogy nem oda való. És bár ez a véleményem, azért mert valaki mégis hordja, nem gondolom, hogy lepukkant. Sosem ítélek meg senkit a ruhája alapján, akkor sem, ha koszos. (Mert jöttem már én is úgy haza, mint egy malac, mikor fájt a gyerek foga és végig hoznom kellett és közben összerugdosta a sáros lábával a nadrágomat.)
Melegítőt csak otthon hordok, de ritkán. Leggingset, vagy jeggingset hordok, hosszú poloval, vagy tunikával. Ha elmegyek itthonról, átöltözök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!