Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ciki melegítőben?

Tényleg ciki melegítőben?

Figyelt kérdés
Bevallom én abban vagyok otthon is, és sokszor abban megyek sétálni a lányommal is. Annyiszor olvasom, hogy anyukaként ha valaki melegítőt hord, akkor lepukkant, nem ad magára és biztos már a férjének se kell. Nem tudom, szerintem ugyanolyan ápolt vagyok mint bárki más, nem a kinőtt, kinyúlt macinacit húzom magamra, szerintem semmi gáz nincs egy jó melegítő szettben. Ti mit gondoltok erről?
2014. ápr. 2. 15:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

Megmondom őszintén,itthon én is melegítőben vagyok,de ha megyünk sétálni a lányommal,akkor felöltözök rendesen.

Felveszek egy csini farmert,és egy blúzt,vagy valami egyberuhát,pici smink.Jól esik a lelkemnek legalább akkor kicsit nőcisebbnek lenni. :)

2014. ápr. 2. 16:31
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Itthon melegítőben vagyok, ha bárhová elmegyünk, akkor farmer, csinos felső vagy ing. Játszótérre farmer és nyilván nem a legszexisebb felsőim egyike, de valami normális felső. Szerintem abban semmi nincs ha otthon melegítően van valaki, mikor dolgoztam, akkor is rögtön öltöztem át, amikor hazaértem. A férjem sem ing-nyakkendőben ül itthon, miután hazaér.
2014. ápr. 2. 16:36
 13/28 anonim ***** válasza:
66%
Én itthon sem vagyok melegítőben.Most éppen egy fekete,puha anyagú farmer van rajtam(a dereka,és a boka rész passzés)és egy hosszított felső.Én így érzem jól magam.2 fiú+1.5 éves kislány anyukája
2014. ápr. 2. 17:02
 14/28 zabmester ***** válasza:
88%
Itthon én is melegítőben vagyok, pedig már nem pici a gyerekem :) Viszont az utcára nem viseltem akkor sem, amikor itthon voltam vele. De amúgy szerintem nem gáz, feltéve, hogy az ember nem egy kinyúlt, bolyhos, foltos melegítőben megy el otthonról. Kirándulni szoktam menni melegítőben, de most már egy tisztességesen kinéző darabot boltbamenéshez is felvennék, vagy játszóterezéshez.
2014. ápr. 2. 17:20
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

Most le fogtok pontozni, de idén pont, hogy divat a melegítő, mint a Nike Airmax és Free Run cipők. Szóval a sportosság, a laza öltözet.

Úgyhogy egyáltalán nem gáz melegítőbe utcára menni, sőt vannak testalkatok, amikre kifejezetten előnyös a bokánál gumis és felül lazább nacik. Szerintem jobban néz ki egy csini melegítő (összeillő alsó, felső), mint egy agyon mosott, kopott farmer.

2014. ápr. 2. 17:21
 16/28 anonim ***** válasza:
76%

Én nem szeretem a melegítőt az utcán, de pont nem érdekel, ha máson az van, ha neki az kényelmes. Én farmerban szoktam lemenni, nekem az is kényelmes. Itthon meg melegítő.

Ha normálisan nézel ki, nem vagy lepukkant.

2014. ápr. 2. 17:24
 17/28 anonim ***** válasza:
84%

Én ritkán viselek itthon melegítőt, jobban szeretek egy legginst és egy tunikát felvenni. Az utcára sem veszem fel. Persze nem ítélem el azt, aki ezt a viseletet választja, mindenkinek szíve joga.

Elvonatkoztatva tőled, én úgy gondolom, hogy sok nő azzal, hogy anyává válik, elkényelmesedik, és már nem az az első, hogy csinos ÉS kényelmes legyen az a ruha amibe belebújik, hanem már csak a kényelem számít. Kihangsúlyozom, hogy ezt általánosságban írom, és nem kifejezetten rád gondoltam!

2014. ápr. 2. 17:25
 18/28 anonim ***** válasza:
79%

Itthon én is melegítőben és pólóban vagyok. Sokszor rosszul és érzem miatta magam, mert megérdemelné a párom, hogy neki is kiöltözzek. Amikor a munkából, vagy bárhonnan megjövök, akkor felveszem ezeket az itthoni ruhákat, mielőtt elmegyek itthonról mindig átöltözöm.

Elég kevés ruhám van és azokra szeretek vigyázni, nem itthon elnyűni őket.

Mióta terhes vagyok, azóta nagyon diszkréten elkezdtem sminkelni. Valahogy azt érzem, hogy a leendő apának is és a kisfiamnak is jár, hogy szépnek lássanak, szeretnék tetszeni neki, illetve majd nekik.

Fodrászhoz, kozmetikushoz előtte is elmentem, de a sminkre most érett meg a késztetés.

2014. ápr. 2. 17:40
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem, nem érdekel mi a divat és az sem, hogy másnak hogy tetszik a felesége.:) A férjem és a saját véleményem érdekel. Nem azt a szót használnám, hogy ciki a melegítő az utcán, inkább azt, hogy nem oda való. És bár ez a véleményem, azért mert valaki mégis hordja, nem gondolom, hogy lepukkant. Sosem ítélek meg senkit a ruhája alapján, akkor sem, ha koszos. (Mert jöttem már én is úgy haza, mint egy malac, mikor fájt a gyerek foga és végig hoznom kellett és közben összerugdosta a sáros lábával a nadrágomat.)

Melegítőt csak otthon hordok, de ritkán. Leggingset, vagy jeggingset hordok, hosszú poloval, vagy tunikával. Ha elmegyek itthonról, átöltözök.

2014. ápr. 2. 18:08
 20/28 A kérdező kommentje:
Én is csak otthonra meg gyerekezni veszem fel, ha már jobban kimozdulok akkor felötözök rendesen. Plusz van kinti meg benti szettem is, szóval nem abban homokozunk, amiben utána itthon vagyok. Szerintem az sokkal lehangolóbb, amikor valaki ugyan felvesz egy rendes ruhát, de a haja pl. csupa zsír, vagy a cipője, ruhája alja csupa sár. Láttam ilyet is párat. Szerintem kényelmesebb ebben a gyerek+kutya (az is van) mint farmerban. De kinek mi. :)
2014. ápr. 2. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!