Tényleg ciki melegítőben?
szerintem nem gáz:) az igényesség nem ezen múlik:)
én farmeros vagyok,meg mondjuk a benti nadrágomba nem mennék ki,a gyerekeket is átöltöztetem, leülünk a játszón a homokba,stb.
Nem gáz egyáltalán.
Nekem akkor tetszik a legjobban a párom amikor itthon vagyunk, nincs rajta smink és melegítőben van :)
Az olyan aranyos.
Anyukaként meg szaladgálni, hajolgatni, guggolni, homokozó szélén ülni a legjobb a melegítő.
25\l
utolso...25 l vagy és akkor tetszik a párod, ha smink nélkül van?
fura világot élünk..
én nem megyek ki melegeitöbe az utcára, itthon is ritkén vagyok abban.
a férjem az elején "meghatározta a ház szabályiat" :D
1, melegitöben csak takarithatok
2, fehérnemük csak szettben lehetnek (és csak piros vagy fekete fehérnemük)
3, zuhany alatt reggel egy gyors szex
4, csak ö fözhet
viccet félretéve, kapcsolatunk elején tényleg ezekkel drukkolt elö, de az elsö pontot komolyan gondolta.
és akkor miben vagy otthon 3as?
1-es
most például fekete leggings, egy poloruhával, vagy egy hosszabb ruhában (nem tudom, hogy nevezik, ingruha?), farmer, polo, ing..
igazábol olyan ruhában vagyok, amiben ki is mennék az utcára, de ha mondjuk kimegyek, akkor lecserélem a felsö részt.
2-es vagyok, ingen a párom jobban tetszik smink nélkül, azt hittem mindenki érti, hogy a párom is nő. Férfi aki sminkeli magát bbr....
3-as ezek a szabályok komolyak?
huh tényleg fura világot élünk...
1-es
van amikor szexisebb, nem farmer és ingben lenni, hanem passzosabb naciban, meg hasonlók.
a lepukkantság nem itt kezdődik
hanem pl retkes láb, papucs, cipő, (nem amire most szóródott a homokozó), foltos, lekávézott, leizzadt felsőrész..magyarán az igénytelenségnél
az elején komolyan gondolta..és még volt pár "szabály"..
de végül csak az elsö szabály lépettt életbe. szivem szerint én egész nap köntösbe lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!