Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ciki melegítőben?

Tényleg ciki melegítőben?

Figyelt kérdés
Bevallom én abban vagyok otthon is, és sokszor abban megyek sétálni a lányommal is. Annyiszor olvasom, hogy anyukaként ha valaki melegítőt hord, akkor lepukkant, nem ad magára és biztos már a férjének se kell. Nem tudom, szerintem ugyanolyan ápolt vagyok mint bárki más, nem a kinőtt, kinyúlt macinacit húzom magamra, szerintem semmi gáz nincs egy jó melegítő szettben. Ti mit gondoltok erről?
2014. ápr. 2. 15:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
56%

szerintem nem gáz:) az igényesség nem ezen múlik:)

én farmeros vagyok,meg mondjuk a benti nadrágomba nem mennék ki,a gyerekeket is átöltöztetem, leülünk a játszón a homokba,stb.

2014. ápr. 2. 15:28
 2/28 anonim ***** válasza:
38%

Nem gáz egyáltalán.

Nekem akkor tetszik a legjobban a párom amikor itthon vagyunk, nincs rajta smink és melegítőben van :)

Az olyan aranyos.

Anyukaként meg szaladgálni, hajolgatni, guggolni, homokozó szélén ülni a legjobb a melegítő.

25\l

2014. ápr. 2. 15:31
 3/28 anonim ***** válasza:
23%

utolso...25 l vagy és akkor tetszik a párod, ha smink nélkül van?

fura világot élünk..

én nem megyek ki melegeitöbe az utcára, itthon is ritkén vagyok abban.

a férjem az elején "meghatározta a ház szabályiat" :D

1, melegitöben csak takarithatok

2, fehérnemük csak szettben lehetnek (és csak piros vagy fekete fehérnemük)

3, zuhany alatt reggel egy gyors szex

4, csak ö fözhet

viccet félretéve, kapcsolatunk elején tényleg ezekkel drukkolt elö, de az elsö pontot komolyan gondolta.

2014. ápr. 2. 15:40
 4/28 anonim ***** válasza:
56%

és akkor miben vagy otthon 3as?

1-es

2014. ápr. 2. 15:43
 5/28 anonim ***** válasza:
90%

most például fekete leggings, egy poloruhával, vagy egy hosszabb ruhában (nem tudom, hogy nevezik, ingruha?), farmer, polo, ing..

igazábol olyan ruhában vagyok, amiben ki is mennék az utcára, de ha mondjuk kimegyek, akkor lecserélem a felsö részt.

2014. ápr. 2. 15:51
 6/28 anonim ***** válasza:
8%

2-es vagyok, ingen a párom jobban tetszik smink nélkül, azt hittem mindenki érti, hogy a párom is nő. Férfi aki sminkeli magát bbr....

3-as ezek a szabályok komolyak?

2014. ápr. 2. 16:08
 7/28 anonim ***** válasza:
32%
Igen, szerintem nagyon ciki melegítőben menni bárhova. Otthon, saját kertben, vagy sportolásra megfelelő öltözet.
2014. ápr. 2. 16:10
 8/28 anonim ***** válasza:
21%

huh tényleg fura világot élünk...

1-es

2014. ápr. 2. 16:12
 9/28 anonim ***** válasza:
82%

van amikor szexisebb, nem farmer és ingben lenni, hanem passzosabb naciban, meg hasonlók.

a lepukkantság nem itt kezdődik

hanem pl retkes láb, papucs, cipő, (nem amire most szóródott a homokozó), foltos, lekávézott, leizzadt felsőrész..magyarán az igénytelenségnél

2014. ápr. 2. 16:12
 10/28 anonim ***** válasza:
11%

az elején komolyan gondolta..és még volt pár "szabály"..

de végül csak az elsö szabály lépettt életbe. szivem szerint én egész nap köntösbe lennék :)

2014. ápr. 2. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!